Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na szoval van ajak herpeszem (kb.3-4 jott kirajtam) es az erdekelne hogy ha nincs kijove rajtam akkor fertoz smarolassal? Illetve hogy ezt meg kell beszelni egy parkapcsolatban?
Most akkor mi van?
Nekem ez valahogy nem világos, Bocsi
Amíg láthatóan van herpeszed szólj a párodnak hogy hanyagoljátok a csókot, de nem érdemes egy pohárból inni se mert onnan is elkaphatja.
Ha elmúlik a herpesz utána nem fertőző tudtommal.
Google-->herpesz meddig fertozo
Megnyitni a legelso oldalt:
"Az ajakherpesz nem csak csókkal terjed! Igaz
A herpeszvírus sérüléseken, illetve testnedveken keresztül terjed. Igaz, hogy leggyakrabban csókolózással adják tovább a vírust, de a közös pohárról, evőeszközről, rúzsról vagy borotváról is átterjedhet egyik személyről a másikra.
A herpesz nem csak akkor fertőz, amikor hólyagos. Az ajakherpesz egészen addig fertőz, amíg ott van az ajkakon, tehát a hegesedés és a pörkösödés állapotában is. Sőt, még akkor is tovább lehet adni a herpeszvírust, ha az éppen lappangó fázisban van, nem kell, hogy látható tünetei legyenek!"
Ilyen csodakra kepes az internet, es hamarabb megvan a valasz mint itt a gyakorin.
Plusz elmondom ne aggodj nem feltetlen kapna el a parod ez az o szervezetetol is fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!