Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki fiatalon hàzasodik, eljegyzik?

Figyelt kérdés
ès mind a ketten fiatalok, tehàn nem az, hogy a làny 17 èvesen egy 60 èves emberrel...
2022. ápr. 5. 08:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Semmi. Nem is olyan régen ez volt a természetes, nem az, hogy először egzisztencia meg karrier, aztán majd 30 körül férjhez megyek, 35 évesen meg jöhet az első gyerek. Némi túlzással, persze. Tesóm 18 évesen ment férjhez.
2022. ápr. 5. 09:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami szakmája olyan idősen a párnak, akkor semmi extra nincs benne. Ha suli mellett házasodnak, annak meg egyéb oka szokott általában lenni, de abban sincs semmi kivetnivaló.
2022. ápr. 5. 09:27
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Van ilyen ismerősöm. Pontosabban a barátnőm egyik fia. 22-23 évesen házasodott, hasonló korú volt a felesége. Nekik nem okozott gondot az elköteleződés, biztosak voltak magukban. 30 éves korukra már volt négy gyönyörű gyerekük. :) És mostanra már a feleség is vissza tudott térni a szakmájába, igaz részmunkaidőben, de megy a szekér. :)
2022. ápr. 5. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van biztos anyagi hátterük és van megfelelő és érett felelősségtudatuk, és szeretik egymást, szerintem akkor semmi különös nincs benne. Két ember szereti egymást.
2022. ápr. 5. 10:10
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Én ezt elég felelőtlennek gondolnám.
2022. ápr. 5. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

#4: "Ha van biztos anyagi hátterük"

Az miért kell egy házassághoz? Majd együtt megteremtik.

2022. ápr. 5. 10:31
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Én azt gondolom, hogy naivak, amilyen én voltam ebben a korban. Azt hittem, hogy az első kapcsolatom örökké fog tartani. Most a 6. párkapcsolat után visszatekintve, az a kapcsolatom volt a legrosszabb.
2022. ápr. 5. 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
szerintem felesleges fiatalon hazasodni. egyutt lehet lenni papir nelkul is. el se kezdtek meg elni, meg annyi emberrel talalkozhatnak, aztan ha kiderul hogy nem akarnak mar egyutt lenni, akkor ott van a felesleges jogi hercehurca a valas miatt. ha megis egyuttmaradnak, akkor meg raernek hazasodni kesobb is
2022. ápr. 5. 11:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet oriasi szerencsejuk is egymassal, meg az is elofordulhat, h kesobb rajonnek, nagy butasagot csinaltak. Az ido fogja eldonteni. Sajnos johetnek elore nem lathato gondok is azok mellett, amik szinte biztosan megjelennek hosszu tavon. A problemkat kezelni kell tudni, amihez nem art a tapasztalat. Nagyon nehez megvalaszolni a kerdest. En nem itelem el, de nem is kifejezetten tamogatom a fiatalon kotott hazassagot. De a kesobbi eletkorban kotott hazassag is el tud romlani pontosan ugyanolyan csunyan, sajnos.
2022. ápr. 5. 13:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen ismerősöm, 16 évesen házasodott.

El is vált, nagyon hamar.

2022. ápr. 5. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!