Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy balf@sz voltam, érdemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy balf@sz voltam, érdemes lenne még megpróbálni ?

Figyelt kérdés

Van egy lány már egy ideje aki nagyon tetszik. Lehet én látok/láttam többet bele de olyan mintha én is tetszenék/tettszettem volna neki.

Csak ugye telt az idő és nem mertem kezdeményezni nála, több mint 3 hónapja. A problémám abból fakad, hogy nem ismerem a lányt, nem tudok semmilyen érdeklődési kört, csak látásból illetve tudom az osztályát és nevét.

Korábban biztosan tetszhettem neki, mivel megvolt a szemezés illetve szünetekben egymás nézése. Az elmúlt időben néha megtörténik ez, máskor mint ha levegő lennék.

Kérdésem az lenne, hogy lenne értelme beszélni vele ? Ha igen milyen témával, hogyan tudnék nála beszélgetést kezdeményezni ? Illetve ha valamilyen módon tudnánk beszélni akkor megérdemelném az esélyt ?

2022. márc. 27. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Hányszor kérdezed még meg?
2022. márc. 27. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Most az először írok ki kérdést.
2022. márc. 27. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
#2 "Csak ugye telt az idő és nem mertem kezdeményezni nála, több mint 3 hónapja" - Ezt már eddig legalább 3 kérdésnél elolvastam, feltűnően hasonló a helyzet...
2022. márc. 27. 12:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nézd a kérdés kiírása előtt 10 perccel korábban hoztam létre a fiókot, előtte nem nagyon olvastam a fórumot, gondoltam hátha kapok valakitől valamilyen tanácsot ami segíthet.
2022. márc. 27. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor kiírod a kérdésd feldobja, hogy mik a hasonlók.
2022. márc. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!