Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor ha nem találom magamat helyesnek mivel rajtam van egy szemüveg. Viszont félek ha rajtam van akkor nem fogok tetszeni neki. Muszaj hogy rajtam legyen mivel anelkul nem latok. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 20:50
2/7 anonim válasza:
Én is a Kontaklencsére szavazok. Esetleg próbáld ki. Jó ötlet :)
3/7 anonim válasza:
Aki emiatt elítél az felszínes, nem is baj, hogy nem leszel vele.
5/7 anonim válasza:
*kontaktlencse
Egyébként lencsét sem lehet egész nap hordani, pláne a hét minden napján, szóval úgyis fog látni szemüvegben is.
Szerintem bizonyos esetekben a szemüveg még dob is egy kicsit a külsőn, amennyiben a fazon illik a viselőjéhez. Szerintem ne aggódj ezen.
6/7 anonim válasza:
Iszonyat sok fajta szemüveg van, és vannak olyanok, amiben még szexibb egy csaj, mint nélküle. Szerintem, ha nagyon zavar, vegyél egy másik szemüveget, amiben magabiztosabbnak érzed magad.
7/7 anonim válasza:
Aki szeret, az úgy szeret ahogy vagy! Tök mindegy hogy szemüvegben vagy anélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!