Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Bejönnek a szemüvegesek?
Evolúciós okai vannak, hogy a szemüveg nélkülieket kedvelik. A szemüveg ugye azt sugallja hogy nem tökéletes a hím egyed genetikai készlete, habár lehet hogy az a szemüveg csak egy 0.5 ös és anélkül is lát a hím egyed akkor is a nőstény egyedek küslő alapján tudat alatt felmérik a genetikai készlet egészségességét, amely egyébként nagyon fontos mert a nőstény a leendő utódnak minél jobb géneket szeretne továbbörökíteni. Ezért is szeretik a nőstények a magasságot, férfias vonásokat, helyes arcot stb stb...ezek mind mind a jó genetikai készletet hordozzák.
Azt azért kiegészíteném hogy a mai szemüvegek nagyon divatosak is tudnak lenni és szinte már már vonzó lehet egyes nőstény egyedeknek. De ha nem előnyös egyből azt sugározza hogy hibás a genetika sajnos.
A lényeg hogy lásson vele. :D
Ha őt zavarná, akkor válthat kontaktlencsére (ami gyakran kényelmetlen tud lenni).
Viszont az igaz, hogy érdemes a fej alakhoz illő szemüveget választani.
De ezenkívül maga a tény, hogy szemüveget visel annak ellenére, hogy nőstény vagyok és jó utódokat akarok(...xd) nem zavar. (Jelzem a családomban mindenki szemüveges, nekem pedig tökéletes a szemem, és néha pont az zavar, hogy én kilógok.. xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!