Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok? Bejönnek a szemüvegesek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Bejönnek a szemüvegesek?

Figyelt kérdés
Rondának találjátok? Vagy ez nem számít ? ^_*

2021. máj. 15. 22:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Mármint a fiuk
2021. máj. 15. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
van akinek nagyon jol all a stilusahoz meg maga a szemelyisegehez is nagyon tud passzolni, de sajnos nagyon visszataszito is tud lenni
2021. máj. 15. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem hátrány maga a szemüveg, de kicsit jobb érzés, ha tudom hogy anélkül is lát. :) De az, hogy szemüveg vagy sem, nem a legfontosabb nekem, tudom hogy anélkül rosszul -vagy nem is lát, nem ezalapján döntök én speciel, hogy valaki bejön-e vagy sem.
2021. máj. 15. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez számít. Volt már szemüveges pasim, na neki mondjuk pont ronda keretes szemüvege volt, ami egyáltalán nem tetszett,de még így is vele voltam egy ideig. Egy jó keret meg tök jól tud kinézni.
2021. máj. 15. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
20%

Evolúciós okai vannak, hogy a szemüveg nélkülieket kedvelik. A szemüveg ugye azt sugallja hogy nem tökéletes a hím egyed genetikai készlete, habár lehet hogy az a szemüveg csak egy 0.5 ös és anélkül is lát a hím egyed akkor is a nőstény egyedek küslő alapján tudat alatt felmérik a genetikai készlet egészségességét, amely egyébként nagyon fontos mert a nőstény a leendő utódnak minél jobb géneket szeretne továbbörökíteni. Ezért is szeretik a nőstények a magasságot, férfias vonásokat, helyes arcot stb stb...ezek mind mind a jó genetikai készletet hordozzák.

Azt azért kiegészíteném hogy a mai szemüvegek nagyon divatosak is tudnak lenni és szinte már már vonzó lehet egyes nőstény egyedeknek. De ha nem előnyös egyből azt sugározza hogy hibás a genetika sajnos.

2021. máj. 15. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg hogy lásson vele. :D

Ha őt zavarná, akkor válthat kontaktlencsére (ami gyakran kényelmetlen tud lenni).

Viszont az igaz, hogy érdemes a fej alakhoz illő szemüveget választani.

De ezenkívül maga a tény, hogy szemüveget visel annak ellenére, hogy nőstény vagyok és jó utódokat akarok(...xd) nem zavar. (Jelzem a családomban mindenki szemüveges, nekem pedig tökéletes a szemem, és néha pont az zavar, hogy én kilógok.. xd)

2021. máj. 16. 08:31
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Én úgy vagyok ezzel, hogyha jól áll neki, és a srác jól is néz ki mellé, és kedves, akkor rendben van, de amúgy nem nagyon.
2021. máj. 16. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semleges, nem ezt nézem :) nálunk az osztályban a csajok között a legnépszerűbb srác szemüveges volt, szóval szerintem nem csak én vagyok vele így.
2021. máj. 16. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem aranyos. A lényeg, hogy jó keretet válasszon és menjen az arcához.
2021. máj. 16. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan fazint visel ami jól áll neki, akkor igen. Én is szemüveges vagyok és nejem tetszenek a szemüveges srácok, de nem döntő tényező
2021. máj. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!