Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mindih vele álmodok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oliver_5555 kérdése:

Mindih vele álmodok?

Figyelt kérdés
Sziasztok ikolabn van egy tanárom aki nagyon szep es tetszik 8adjara almodom vele ebben a hónapban de nem 18+-t habem beszelgetek vele és szeretek vele almodni mert jo erzest ad meg stb ha látom.mirrt almodok vele ilyen sokat?mert szerelmes vagyok bele. Vagy mi?3napja mindennap vele álmdok engem nem zavar csak erdekel

2022. márc. 23. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem sértésből, de remélem, hogy magyar tanár. Amikor alszunk az agyunk feldolgozza az aznapi eseményeket, gondolatokat, érzelmeket. Erősen valószínű, hogy komolyabb érzéseid vannak a, feltételezem, tanárnőd iránt. Nem tudom, hogy hány éves vagy jelenleg, de szerintem még erősen benne vagy a kamasz korban. Teljesen természetes, hogy valaki iránt érzéseket táplálsz. Az, hogy éppen a tanárod, ez egy dolog, nincs benne semmi gáz. Fogadni mernék, hogy idővel helyreteszi az eszed a szívedet, és elmúlik. Az érett szép nők vonzóak, ebben semmi szégyelnivaló nincs. Ha pedid sokat gondolsz rá, akkor ne csodálkozz, ha vele álmodsz.

20/F

2022. márc. 23. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

3 kérdésem van, mindet meg kéne válaszolnod, hogy feltárhassuk az okokat és a problémát esetleg tudjunk tanácsokat adni.

1, hány éves vagy te? és kb hány éves a tanárnő?

2, hogy néz ki külsőleg?

3, verted már rá ki? illetve vannak szexuális vágyaid felé?

2022. márc. 25. 10:59
 3/4 A kérdező kommentje:

1.14 éves vagyok és ő kb 29

2.Sportos,magas pont az amit szeretek

3.Tudni illik rolam hogy nagyon benne vagyok ebben a témaban ,de vele nem mert nem érzek szexualis kötődest vagy hogy mondjam

2022. márc. 29. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
betöltöd a 18at utána simán megrépázhatod
2022. márc. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!