Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindih vele álmodok?
Nem sértésből, de remélem, hogy magyar tanár. Amikor alszunk az agyunk feldolgozza az aznapi eseményeket, gondolatokat, érzelmeket. Erősen valószínű, hogy komolyabb érzéseid vannak a, feltételezem, tanárnőd iránt. Nem tudom, hogy hány éves vagy jelenleg, de szerintem még erősen benne vagy a kamasz korban. Teljesen természetes, hogy valaki iránt érzéseket táplálsz. Az, hogy éppen a tanárod, ez egy dolog, nincs benne semmi gáz. Fogadni mernék, hogy idővel helyreteszi az eszed a szívedet, és elmúlik. Az érett szép nők vonzóak, ebben semmi szégyelnivaló nincs. Ha pedid sokat gondolsz rá, akkor ne csodálkozz, ha vele álmodsz.
20/F
3 kérdésem van, mindet meg kéne válaszolnod, hogy feltárhassuk az okokat és a problémát esetleg tudjunk tanácsokat adni.
1, hány éves vagy te? és kb hány éves a tanárnő?
2, hogy néz ki külsőleg?
3, verted már rá ki? illetve vannak szexuális vágyaid felé?
1.14 éves vagyok és ő kb 29
2.Sportos,magas pont az amit szeretek
3.Tudni illik rolam hogy nagyon benne vagyok ebben a témaban ,de vele nem mert nem érzek szexualis kötődest vagy hogy mondjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!