Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hol rosszat, hol szépet...

Hol rosszat, hol szépet álmodok egy férfiról. Miért?

Figyelt kérdés

Először azt álmodom, ami arra lehet utaló, hogy nem bízom benne, nem tartom olyan jó embernek.

Aztán egy következőben olyan szép szerelmes álmom van vele. Pedig szerelmes na az tuti nem vagyok belé.

2022. márc. 1. 23:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is..az elején még segitett..még azt is ő irta a gyereket vigyük röntgenre mert törés is lehet és az volt .. meg a kocsim hengerfejes.. mindenre felhivta a figyelmem hittem a szemének hogy nem hazudik..képet is kért mivel ő is küldött igy küldtem mondvàn csak nem azzal akar zsarolni..

De nemtudom hova tenni biznék is benne meg nem is..ha csak biztam volna akkor itt lennék 9éve egyedül..de nem biztam néha most sem mert vmi bosszunak tudom be hogy vmivel megsértettem ..

A haverjai is azt mondtàk neki hasznàljon ki engem..a naivàt..

2022. márc. 1. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Valójában ismered ?
2022. márc. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!