Egy olyan férfiról álmodom, aki mindig más arccal jelenik meg! Miért?
Sziasztok!
Én kiskorom óta álmodok egy bizonyos személyről,akinek az arcát sosem láttam normálisan. Kiskoromban sokat játszottunk,mintha szexuálisan is próbált volna közeledni felém,de kiskoromból homályosan emlékszem az álmokra. Akkor még kisgyerekként jelent meg ő is.
Azóta pedig egyre többször jelenik meg az álmomban,de már persze felnőttként ez az idegen. Többnyire erotikus álmokban vele vagyok,de volt már másképpen is. Általában ,ha felakarok nézni rá,hogy lássam az arcát nem engedi. Persze én még is próbálkozom,eleinte oldalról láttam mindig,majd ma álmodtam ismét vele. Szintén ma sem engedte,hogy ránézzek,mert nem akarta,hogy lássam. Ennek ellenére felnéztem és láttam az arcát,amire mérges is lett rám,hogy nem lett volna szabad. Aztán nem foglalkozott vele,az arcát a mellkasomra tette én meg simogattam. Beszélgettünk. Nagyon furcsa volt. Kérdeztem,hogy élsz-e a való életben? Ő azt válaszolta,hogy igen,persze. Én meg megöleltem,hogy jaj de jó. Aztán megakartam kérdezni,hogy merre talállak meg? De addigra eltűnt és én is felébredtem.
Sokszor álmodtam már vele,volt,hogy a nevét kérdeztem és adott is egy bizonyos nevet,amire már nem emlékszem :D Néha látom az arcát,de mindig más arcot látok,de tudom,hogy ő az csak más arccal jelenik meg. Ez mi lehet? Vágyok egy személyre,akit nem találtam még meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!