Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nem nagyon akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem nagyon akar lefeküdni velem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy a barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és az elején minden rendben volt, volt olyan heti 3-4 ami nekem pont megfelelt. Ment is minden rendesen. 3 hete kb heti 1 van ami nekem eleg kevés... Probaltam vele megbeszelni és arra jutottunk hogy ez majd javulni fog és lehet hogy ez csak átmeneti gond. Nemrég állt le a fogamzásgátlóról. Az intimitás sem hiányzik a kapcsolatunkból.

Nem tudom hogy mi miatt lehet ez a dolog és csak ebben akarok segítséget kérni.

Én nem akarok sem szakitani sem szünetet. Szeretem őt, ő is szeret engem.

18F

ő 17L

2022. márc. 20. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%

"Egyébként megbeszéltük és arra jutottunk hogy megprobalom elfogadni a jelenlegi helyzetet, és esetleges változást várni a későbbiekben."

Azért az nekem fura, hogy nem csinál semmi orális, vagy kézi levezetést sem, ha már nincs kedve annyit dugni újabban. Ennyit megtehetne legalább.

2022. márc. 21. 10:17
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Addig is elmehettek randizni,moziba étterembe ilyesmik:))kis plusz romantika segithet megoldania helyzetet
2022. márc. 21. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
az meg a másik,hogy egy férfi nem kérdezi meg hogy jó volt e. Hanem oda teszi magát,tehát a nőnek min. 1x el kell mennie,és akkor nem jut eszedbe hogy megkérdezd,milyen volt. Ha a behatolástol nem tud elnenni,jon a nyalás ujjazás kombo,de ne hagyd kielégítetlenül. Nert ugyan annyira kell neki is mint neked.
2022. márc. 21. 13:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Akik arra fókuszáltak hogy nrm tud velem elmenni a barátnőm, azokat megnyugtatom hogy de.. Minden alkalommal elment eddig, nem nehéz levenni. A többi válaszolónak köszönöm a válaszokat 🙂
2022. márc. 21. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
ennyi idősen napi 3 minimum.
2022. márc. 21. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem kötekedni akarok meg semmi de ha reálisan nézzük akkor elég fura hogy a barátnőd heti 3-4 alkalommal fél éven keresztül mindegyiknél elment
2022. márc. 21. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:
43%
Fogamzásgátló szétcseszte a libidóját.
2022. márc. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!