Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nem nagyon akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem nagyon akar lefeküdni velem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy a barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és az elején minden rendben volt, volt olyan heti 3-4 ami nekem pont megfelelt. Ment is minden rendesen. 3 hete kb heti 1 van ami nekem eleg kevés... Probaltam vele megbeszelni és arra jutottunk hogy ez majd javulni fog és lehet hogy ez csak átmeneti gond. Nemrég állt le a fogamzásgátlóról. Az intimitás sem hiányzik a kapcsolatunkból.

Nem tudom hogy mi miatt lehet ez a dolog és csak ebben akarok segítséget kérni.

Én nem akarok sem szakitani sem szünetet. Szeretem őt, ő is szeret engem.

18F

ő 17L

2022. márc. 20. 16:05
1 2
 1/17 anonim válasza:
92%

Neked pont megfelelt a heti 3.

A baratnodnek megfelelt a heti 3?

Elvezte is, vagy csak szeret annyira teged, hogy szeretne megfelelni neked?

Ha kevesbe jo a szex es mulik a rozsaszin kod vagy az ujdonsag varazsa, olyankor nem annyira van kedve hozza az embernek.

Probalj meg beszelgetni errol a baratnoddel, hogy mi az ami jol esik neki es mi az amit a kedvedert tesz, de neki annyira nem esik jol.

2022. márc. 20. 16:14
 2/17 anonim válasza:
92%

Szerintem lehet sok volt neki a heti 3, és ezért lehet az ami most van. De nem lehet, hogy ugy érzi, hogy már csak ezért vagy vele együtt, vagy valami hasonló?

A legjobb és legegyszerubb, hogy leülsz vele és addig nem álltok fel amig nem beszélitek meg a gondot.

2022. márc. 20. 16:20
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Hát senki nem egyforma és mindenkinek más igényei vannak. Máshol naponta van meg az a 3. Nektek hetente volt meg, valahol mégkevesebb van.

Ezt vele kell megbeszélned hogy mitől van ez így és ő mit szeretne. Fontos figyelembe venni a minőséget is, hogy mennyire jó, mennyire működik köztetek a dolog. Figyelj rá is hogy ő mit és hogyan akar. Vedd észre az igényeit és legyen minden úgy, hogy mindkettőtök élvezze. Ha nagyon egymásra hangolódtok akkor szerintem nem nagyon bírjátok ki hogy ne legyen sűrűbben.

2022. márc. 20. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Neki jo volt a heti 3? Vagy csak te miattad csinalta? Mellesleg a libido nem allando, most egyszeruen nem kivanja.

Ezt tole kell megkerdezned miert nem szeretne.

2022. márc. 20. 16:42
 5/17 A kérdező kommentje:

Neki jó volt a heti 3 és élvezte is, legalábbis ezt mondta amikor megkerdeztem hogy jó volt e neki és közben is mindig próbáltam neki kedvezni.

Biztos vagyok benne hogy nem hiszi azt hogy csak ezért vagyok vele.

2022. márc. 20. 16:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyébként megbeszéltük és arra jutottunk hogy megprobalom elfogadni a jelenlegi helyzetet, és esetleges változást várni a későbbiekben.
2022. márc. 20. 16:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló a hormonokat is felborítja, a libidó pedig a ciklus során, az épp aktuális hormonok függvényében folyamatosan változik.
2022. márc. 20. 16:51
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyunk gépek. Teljesen normális, hogy nem minden héten pont ugyanannyiszor kívánja.
2022. márc. 20. 17:09
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Lehet picit sok neki,a fogamzásgátlónak vannak rossz hatásai is,egy pici időre néha néha le kell állni.
2022. márc. 20. 17:44
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Egy 17 éves ne szedjen még fogamzásgátlót. Talán még be sem állt a menszesze rendesen.

Emellett meg 100% hogy béna vagy és nem élvezi veled a szexet.

2022. márc. 21. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!