Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam (igen tudom osztálytársal össze jönni "tilos"/rossz).

Szeptember közepe táján észre vettem hogy néz..nem annyira érdekelt akkor még hogy miért néz.

Egyre többször észre vettem hogy néz, és egyik tesi órán rám is mosolygott, én hülye pedig csak el fordítottam a fejem (bevallóm, nagyon aranyos volt)

Mikor tesin kosaraztunk ő valahogy mindig ott volt ahol én, hol melletem, hol mögöttem állt

Egyik pénteken mikor gyakszink volt én nem figyeltem mert telefonoztam míg nem jött be a tanár, egyszer csak a barátnőm (aki ugye a padtársam is egyben) oda hajól hozzám és azt mondja hogy "A *név* sokáig nézett erre" én pedig még kérdeztem hogy mikor, azt mondta az előbb (belül azért örültem neki de jött egy gondolat hogy mivan ha a barátnőmet nézte)

Az nap a lányok díszítették a termet fiúk pedig ki mentek és csináltak ott kint valamit amit mondott nekik a gyakorlatos tanár, mikor szünetet tartottak be jöttek mindenki le ült a saját helyére, mi a lányokkal a tanári asztal körül ültünk, én a tanári széken VELE szembe.

Mikor be jött ivott, majd telefonozott egy kicsit és rám nézett én pedig a majdnem előttem ülő lány oszt.társamat néztem mert vele beszéltem hogy mit hova kell, a szemem sarkából láttam hogy néz mintha nem is tudom mit nézett volna de nagyon sokáig nézett én, rá is pillantottam és ki hiszi ki nem el néztem (XD)

Egyszer előre is engedett mikor mentünk be a terembe, de az szerintem csak udvariasság volt

Egy informatika órán is nem tudom miből/mivel vezényelve de rá néztem és abban a pillanatban ő is rám, pedig semmi olyan dolog nem történt ami miatt egymásra kellett volna néznünk

Szóval tudom rengeteg benne a helyesírási hiba, tudom, azért elnézést kérek a lényeg annyi hogy szerintem nekem be jön és én azt érzem hogy én is neki mert sokat néz és néha van egy két mosoly és ilyesmik. (Az a baj hogy így le írva nem pont ugyan az mint ahogy át élet a szituációt, ezáltal olyan mintha semmi érdekes nem lenne) beszélni még nem beszéltünk csak év elején egyszer az is azért volt mert aki mellette ült annak el foglaltam a helyét szünetben.

Néz (eléggé sokat, a szemem sarkából szokom látni, mikor ki megy táblához akkor is rám pillant, végzett akkor is és úgy ül le a helyére (erre is van egy sztorym mikor nevettem egyett pont ő volt kint a táblánál barátnőm meg el üvöltőte magát mert énekelt, én nevetek ő rám néz meg kérdi hogy "nem jó" mosolyogva mondom neki "nem tudom" matek óra volt és eredményt kérdezett ), mosolyog, közelében van néha-néha (reggel mikor be megyek a terembe, mikor be lépek az ajtón ő rám néz, én pedig rá és volt mikor mosolygott miközben nézett, oda értem a padomhoz le vettem a kabátom, le ültem és rám nézett)

Éjjel fél 3-rom van össze-vissza írtam, tudom sajnos, nézetek el kérlek

Csak annyit szeretnék ezzel kérdezni hogy szerintetek be jövök e neki vagy sem? Vagy mi a véleményetek

Válaszokat előre is köszönöm<3

2022. márc. 20. 02:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel igen
2022. márc. 20. 05:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is
2022. márc. 20. 09:33
 3/6 anonim válasza:
25%
Nekem van egy lány osztálytársam, aki leprás. Már leesett az orra és az egyik füle. Egész nap őt szoktam nézni. Ő azt hiszi, hogy tetszik nekem. Szerintem ez nálad is valahogy így lehet. Szinte kizártnak tartom, hogy ha egész nap téged néz, és udvarias veled, akkor tetszel neki.
2022. márc. 20. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Azon kívül hogy néz, igazából semmit nem mondtál. Ha csak valaki néz még ha sokat is, az nem jelent igazából semmit. Nem gondoltál arra, hogy ezt a ránéztem-rámnézett dolgot komolyabbra kéne vinni és lépni valamit? Mert ez tényleg az égvilágon semmit nem jelent. Ha néz valaki, az nem feltétlen egyértelműen azért lehet, mert bejön neki az illető.
2022. márc. 20. 10:37
 5/6 anonim válasza:
100%
Az előzővel értek egyet az ha néz az max annyit jelent hogy felkeltetted az érdeklődését. Majd ha beszéltek abból sok dolog kiderülhet. Hidd el beszélj vele és akkor majd komolyabban beszélhetünk
2022. márc. 20. 23:35
 6/6 anonim válasza:
100%
Ez még nem jelent semmit mejd mikor beszéltek vagy kicsit közelebbről néz az már jelent valamit
2022. ápr. 11. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!