Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Szóval, tetszik egy srác a sulimból. Amikor ránézek sosem akar rám nézni, kivéve amikor úgymond először találkozunk egy nap pl.: ő jön fel a lépcsőn( a táskájával még kabátban) én meg megyek le és nem számít rá akkor találkozik a tekintetünk. Meg egyszer amikor vittem a tálcámat az ebédlőben ő pedig már hozta vissza (az övét) és akkor önszántából belenézett a szemembe és vagy 10 másodpercig tartotta majd aztán közömbösen elfordult viszont egy kis pírt láttam az arcán, mintha picit elvörösödött volna.Én ugye sokat bámulom és soha nem akar rám nézni viszont abban a pillanatban amikor nem nézek rá érzem, hogy valaki bámul, hátra nézek és már mindenkinek máshol van a tekintete. A legjobb barátnőm azt nyilatkozta, hogy amikor nem nézem van, hogy rámnéz és olyan sejtelmesen néz rám, kis pírral. Lehet (sőt valószínű), hogy ezeket csak beképzeli meg én is. És ahh.... nem tudom. Tudnátok segíteni vagy ötleteket adni, hogy esetleg valamit tegyek annak érdekekében, hogy pl.: tudja a nevem, köszönjön a folyosón vagy legalább barátként tekintsen rám.

2022. febr. 25. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
En pont ugyanilyen helyzetben vagyok, csak ő is szokott nézni meg néha beszélünk ha nem vagy olyan félős, mint én akkor szerintem írj rá, vagy kezdemenyezz vele beszélgetést vagy ha van valaki akit mindketten ismertek akkor azzal beszelj hogy meseljen neki rolad hatha beszeltek majd
2022. febr. 25. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:
1-es vagyok amúgy lehetséges hogy tetszel neki, de ezt csak ő tudja
2022. febr. 25. 16:12
 3/3 anonim válasza:
Tuti, hogy tetszel neki, csak szerintem ő sem tudja hogyan közeledjen.
2022. febr. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!