Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt az első csók?
Nagyon érdekelnének ilyen történtenetek. Én még nem csókolóztam sosem, nem jött még senki. Nehéz is lenne, mivel meleg vagyok :D
18/F
Oviban :D elbújtunk az egyik polc mögött, de megtalált az óvónéni, mert a többiek be árultak :D aztán jött a magyarázkodás a szüleinknek 😂
Aztán kb 19 évesen, egyetem alatt ismerkedtem meg egy idősebb sráccal , azt hiszem 26 volt akkor. Randiztunk, egy parkban egy padon beszélgettünk, egymásra néztünk a nagy csöndben, és ő csókolt meg. Nagyon jó volt. Egy éves kapcsolat lett belőle. Aztán elváltak útjaink :)
Közte volt buliban , de arra nem nagyon emlékszem és nem tartom első csóknak :) Fiatalság -bolondság élmény inkább :) akkor 17-18 lehettem .
A fiú többször csókolózott már előtte, nekem az volt az első
A vonatára vártunk, megöleltük egymást, felnéztem rá, közeledtem automatikusan, majd a mellkasába fúrtam az arcom. Ő megfogta az állam, megemelte a fejem és megtörtént :)
(maga a pillanat jó volt, de a fiútól undorodok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!