Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan történt az első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történt az első csók?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelnének ilyen történtenetek. Én még nem csókolóztam sosem, nem jött még senki. Nehéz is lenne, mivel meleg vagyok :D

18/F

2022. márc. 19. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Oviban :D elbújtunk az egyik polc mögött, de megtalált az óvónéni, mert a többiek be árultak :D aztán jött a magyarázkodás a szüleinknek 😂

Aztán kb 19 évesen, egyetem alatt ismerkedtem meg egy idősebb sráccal , azt hiszem 26 volt akkor. Randiztunk, egy parkban egy padon beszélgettünk, egymásra néztünk a nagy csöndben, és ő csókolt meg. Nagyon jó volt. Egy éves kapcsolat lett belőle. Aztán elváltak útjaink :)

Közte volt buliban , de arra nem nagyon emlékszem és nem tartom első csóknak :) Fiatalság -bolondság élmény inkább :) akkor 17-18 lehettem .

2022. márc. 23. 00:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Skacok szuperek vagytok, jó érzés ilyen sztorikat olvasni. Biztos nagyon jó érzés olyannal csókolózni, aki tetszik nekünk vagy már szeretjük is az illetőt :)
2022. márc. 23. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsiak voltunk milyen lehet és kipróbáltuk nem a fium volt!
2022. ápr. 9. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Az első csókom óvis koromban történt. Az udvaron egy fa mögé bújtunk, ahol volt egy nagy gumi azon voltunk. Ráadásul úgy, hogy ott volt fiú barátja is. Természetesen csak a fiúval csókoloztam a barátjával nem. Csoport társak voltunk mind a hárman.
2022. ápr. 9. 19:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem volt olyan jo de amúgy a hely az romantikus volt júniusban este kint egy fa alatt de nem volt akkora élmény mint ahogy számítottam szóval kicsit csalódás volt de mivel nagyon szerelmes voltam ezért azért mégis jó volt
2022. ápr. 16. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A fiú többször csókolózott már előtte, nekem az volt az első

A vonatára vártunk, megöleltük egymást, felnéztem rá, közeledtem automatikusan, majd a mellkasába fúrtam az arcom. Ő megfogta az állam, megemelte a fejem és megtörtént :)

(maga a pillanat jó volt, de a fiútól undorodok :D)

2022. ápr. 17. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!