Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt az első kézfogásotok?
Figyelt kérdés
Már kapcsolatban voltatok vagy még csak alakuló volt? Hogyan fogta meg először a kezedet?2020. márc. 2. 14:37
1/6 anonim válasza:
Összejövés előtt 3-4 nappal voltunk. Egyszer csak megragadtam a kezét, ő meg hagyta. :)
2/6 anonim válasza:
Óvónéni megkért minket, hogy fogjuk meg a párunk kezét a libasorban.
3/6 anonim válasza:
Ezt tényleg nem kell nagyon komolyan venni. A többiek is csak ezért butáskodtak. Ezt az első randin már meg lehet próbálni, max annyi történik hogy elhúzza a kezét, de még azon a randin a vége felé ha megpróbálod akkor már engedni fogja ha nem rontottál el benne semmit.
4/6 anonim válasza:
Vagyis csak a #2re értem
Az első normális volt
5/6 anonim válasza:
Ekkora dolog megfogni valaki kezét? Mi haverokkal is simán megfogtuk egymás kezét, sőt volt olyan idő amikor osztálytársaink öléve is beleültünk és nem kombináltuk túl
Én ezt nem értem
6/6 anonim válasza:
A szeretet 5 nyelve - erre keress rá, és olvasgass, ha nem érted, hogy egy kézfogás intim dolog is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!