Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan történt az első kézfogá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történt az első kézfogásotok?

Figyelt kérdés
Már kapcsolatban voltatok vagy még csak alakuló volt? Hogyan fogta meg először a kezedet?

2020. márc. 2. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Összejövés előtt 3-4 nappal voltunk. Egyszer csak megragadtam a kezét, ő meg hagyta. :)
2020. márc. 2. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Óvónéni megkért minket, hogy fogjuk meg a párunk kezét a libasorban.
2020. márc. 2. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Ezt tényleg nem kell nagyon komolyan venni. A többiek is csak ezért butáskodtak. Ezt az első randin már meg lehet próbálni, max annyi történik hogy elhúzza a kezét, de még azon a randin a vége felé ha megpróbálod akkor már engedni fogja ha nem rontottál el benne semmit.
2020. márc. 2. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Vagyis csak a #2re értem

Az első normális volt

2020. márc. 2. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
23%

Ekkora dolog megfogni valaki kezét? Mi haverokkal is simán megfogtuk egymás kezét, sőt volt olyan idő amikor osztálytársaink öléve is beleültünk és nem kombináltuk túl

Én ezt nem értem

2020. márc. 2. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet 5 nyelve - erre keress rá, és olvasgass, ha nem érted, hogy egy kézfogás intim dolog is lehet.
2020. márc. 7. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!