Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elv barátnője van miért engem hülyít?
Figyelt kérdés
Dumálok egy ideje egy sráccal messengeren. Egy egyetemre tervezünk menni és eredetileg emiatt kezdtünk el beszélgetni. Aztán ezek a beszélgetések elmélyültek. A hosszúhétvégén találkoztunk is egyszer. Többször mondta, hogy menjek el a bevásárlóközpontba ahol kasszázik diákmunkásként. Elég sűrűn flörtöl is velem szó szerint. És a hosszúhétvégén azt mondta tervben van, hogy majd valamikor lesz egy barátnője a jövőben. Ez volt hétfőn. Most szerda van. Egész nap beszélgettünk. Most írtam neki erre közli nem ér rá, mert a barátnőjével videóchatel. De akkor miért viselkedik így velem és kelt bennem reményt, hogy ő is többet akar tőlem? Lehet csak én képzelek bele többet és egy jó barátnőjével dumál. Elvégre nekem is van nagyon jó fiú barátom. De nem tudom. Elég egyértelmű volt a megfogalmazás.2022. márc. 16. 15:59
1/11 A kérdező kommentje:
Feljött, hogy kinek mik a tervei a jövőben érettségi után. Ekkor mondta, hogy tervezi hogy egyszer lesz barátnője. Erre én is mondtam neki, hogy tervben van, hogy egyszer lesz barátom. Csak, hogy pontosítsak.
2022. márc. 16. 16:01
2/11 anonim válasza:
Most akkor van barátnője vagy nincs? Ha nincs gondolom próbálkozik csak mint a többi ember...csak hogy legyen valakije ennyi.
3/11 A kérdező kommentje:
Ma azt mondta, hogy a barátnőjével dumál. Hétfőn még azt, hogy nincs neki. Én magam sem értem. Csupán arra lettem volna kíváncsi miért viselkedik így.
2022. márc. 16. 17:09
4/11 anonim válasza:
Vagy azóta lett, vagy féltékennyé akart tenni téged, vagy nem a barátnője, hanem egy barátnője. De szerintem inkább kérdezd meg őt.
6/11 NTBS válasza:
Ülj le vele és beszéljétek meg személyesen.
7/11 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem hogy és ő egy nagyon közeli barátnőd? Mire azt mondta hogy igen. Erre reagáltam, hogy jó ha az embernek vannak jó barátai. Mire azt írta hogy ő nem csak barát barátnő. Most meg velem dumál. Egyébként idén töltjük a tizenkilencet mindketten.
2022. márc. 16. 20:34
8/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy ha van barátnője, akkor miért tölt veled ennyi időt? Mert te nem örülnél a barátnőjeként, ha mással is flörtölne. Nem biztos, hogy szó szerint kell, nehogy te gyere ki rosszul, csak azért mégis. Aztán írd ki ide a válaszát is, de úgyis le lehet vágni belőle, hogy akkor mi van. Szerintem. Csak tényleg, úgy fogalmazd, hogy ne te kerülj szar helyzetbe!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Utolsó válaszoló majd még meglátom, hogy egyáltalán szóba akarok-e állni vele. Azt hiszem, hogy most várok egy kicsit és kíváncsi leszek, hogy ha napokig nem jelentkezek fog-e írni. Viszont amit mondtál azt lehet, hogy megpróbálom burkoltan megkérdezni tőle bár nem tudom. Mindenesetre köszönöm a sok segítséget nagyon jól esik.🥰😞
2022. márc. 17. 05:41
10/11 anonim válasza:
Szerintem is nyíltan meg kéne neki mondanod. Sokáig úgysem maradhat így ez a helyzez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!