Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egyik ismerősöm nagyon szerelmes Liu Shaoang ba de neki meg van barátnője?
Figyelt kérdés
#Liu Shaoang
2022. febr. 17. 21:30
1/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem veszít vele sokat. Az egyik barátnőm volt vele, de kicsi a kukaca. Szóval felejtős.
2/8 anonim válasza:
Nem baj, majd úgyis elmúlik és lesz más. Addig meg nyugodtan álmodozhat róla, jó tud az is lenni néha, mert így nem csalódik az ember a személyben, csak a szép oldalára gondol.
3/8 anonim válasza:
Elmúlik majd, amint valaki más nyer olimpiai aranyat. Akkor majd abba lesz szerelmes.
A szerelem már csak ilyen...
4/8 anonim válasza:
Kimondhatatlanul gyerekes. Nekem is volt egy barátnőm aki egyfolytába anime karakterekbe volt ,,szerelmes". Hagytam is, az ilyen emberek nem érdemelnek párt.
5/8 anonim válasza:
magyarul TE vagy szerelmes belé.semmi baj, majd felnősz ( 46F )
6/8 anonim válasza:
Most miért szóljátok le, tiniknél teljesen természetes hogy "szerelmesek" egy hírességbe, bár kérdező, ez csak rajongás, majd elmúlik hidd el. Nem baj, úgyis vége lesz
(Amúgy Liu Shaoang nekem is nagyon bejön, és nem, nem csak azóta hogy megnyerte az olimpiát:D)
8/8 anonim válasza:
1 hat engem nem érdekelne ha közben ennyire jól néz ki...
külsőre nekem is tetszik de egyébként annyira nem fogott meg
Van itthon egy másik nagyon ismert sportoló, na hozzá hozzá is mennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!