Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok??

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel nagyon jóban vagyunk. Én bejövök neki (ezt egy közös barátunktól tudom). Nem mondta el nekem. Elég idegesítő tud lenni néha és kb egy gyerek szintjén van. Kicsit hiperaktív is. Az elején nagyon elborzadtam azon hogy valaha is együtt legyünk. Mert ő olyan mintha a tesóm lenne. De mostanában többet gondolok rá, várom hogy írjon meg ha reggel megyek akkor nézem hogy jön e velem (néha együtt jövünk). És nem vagyok úgy megszállott vele mint a régi fiúknál akik bejöttek. És nem vagyok féltékeny más lányokra akikkel jóban van. Pedig előző fiúknàl nagyon az volta. És nem vonzódom hozzá. De nagyon szeretem. És már nem tudom hogy mi ez. Szerintem még magamnak sem vállanám be. De ilyet még sose éreztem. Segítsetek légyszi
2022. márc. 15. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi nem tudjuk te mit érzel, de inkább úgy írsz róla mint egy barátról. Egyébként attól hogy bejössz neki, még nem biztos hogy akar is valamit.
2022. márc. 15. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján, amit írsz, ez csak barátság, de abból az erősebbik fajta. Amire egy kapcsolatban szükség van, arra azt írtad, hogy nem. Hiába fiú, ha nem vonzódsz hozzá. Hiába szereted, ha nem akarod magadénak. Ez csak barátság, ennyi alapján, amit írtál.
2022. márc. 15. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem szerelem.
2022. márc. 15. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

két kérdésem van

1, hány évesek vagytok??

2, szexuálisan vonzódsz hozzá?

2022. márc. 16. 09:06
 5/6 A kérdező kommentje:

#4es.

1. Én 16 ő 15

2. Egyáltalán nem. Szinte undorítónak tartanám vele

2022. márc. 16. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő egy nagyon bizalmas barátod, nem hinném, hogy szerelmes vagy.
2022. márc. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!