Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés

Már régóta tetszik a szóban forgó fiú, eddig nem történt közrünk semmi, de pár hete elkezdett máshogy viselkedni.

Többször hozzámszól, érdeklődik hogy sikerült egy-egy dolgozatom, ilyesmik. Volt már olyan, hogy úgy jött ki a lépés, hogy egyszerre indultunk haza a suliból, akkor is odajött beszélgetni. Néhányszor észrevettem, hogy engem néz, de amikor látta, hogy nézem elfordult.

Nemrég beaddolt snapen, rengeteg snapet küld, instán is irogatunk néha.

Szerintetek lehet nála esélyem? Esetleg tetszem neki? Mit kéne csinálnom?

16/L

2022. márc. 15. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet nála esélyed, mindenképp kezdeményezz beszélgetést instán, meg ahol szoktatok. Beszéljetek meg iskolán kívüli programokat. Osztálytársak vagytok?
2022. márc. 15. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Évfolyamtársak vagyunk.

2022. márc. 15. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, hogy tetszel neki. Amit az első ír, beszélgessetek, aztán ha úgy jön ki, elhívhatod, vagy ő is elhívhat téged. Aztán a többi rajtatok áll.
2022. márc. 15. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen tetszel neki, ez fix, legalábbis szimpatizál veled. Olyan emberrel akinek a viselkedése, személyisége, külseje nem szimpatikus nem állok le sétálni, snapezni, instázni, beszélgetni.

Hiába te vagy a lány hívd el valahova találkozni sulin kívül, illetve suliban is talizzatok pl büfé stb.

2022. márc. 16. 09:15
 5/5 NTBS ***** válasza:
Igen van esélyed. Beszélgess vele, és hátha kezdeményezz. Ha megunod, te is kezdeményezhetsz.
2022. márc. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!