Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja meg az igazat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg az igazat?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki évek óta tetszik nekem, és már meg is mondtam neki, hogy fontos nekem, meg szeretem. De nem kapok tőle egyértelmű jelet semmire. Ha közeledek hozzá, jó néven veszi, egyszer csókoloztunk is, de mégis olyan távolságtartó, és ha írok neki, nem ír vissza. Viszont nem is utasít el, nem mondja azt, hogy nem érdeklem. Bíztató velem szemben, de mégsem lép semmit. Tuti nem a szexről van szó, mert eddig már megkaphatott volna, és már nem is vagyok szűz.

Ha én is érdeklem őt, miért nem lép, ha meg nem, akkor azt miért mondja meg?

2022. márc. 12. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eléggé jelét adtad annak, hogy szereted őt. Ő nem viszonozza. Azt írod jóképű. Van párja, tódulnak utána a lányok?

Végső szavam: felejtsd el!

2022. márc. 14. 11:52
 12/15 A kérdező kommentje:
11. Nincs párja, és az ember azt is hinné, hogy milyen népszerű, de nem, ő nem barátkozik akárkivel. És nem... Nem fogom csak azért elfelejteni, mert azt sem tudom, mit érez.
2022. márc. 14. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor konkrétan megválaszolom a kérést a magam nézete szerint:

- nem a lányokhoz vonzódik,

- besz@ri közelíteni egy lányhoz,

- mindezt nem meri bevallani.

Ezért nem mondja meg az igazat, Te pedig pazarolod rá az idődet.

2022. márc. 14. 14:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nem érzem idő pazarlásnak párszor beszélni vele, hiszen azért jóban vagyunk. 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 14. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Jó van. Nem tartod időpazarlásnak, de akkor sem az lesz, ha (szerintem) a kapcsolatból aligha lesz valami?

Gondold át józan ésszel és dönts.

2022. márc. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!