Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg az igazat?
Van egy fiú, aki évek óta tetszik nekem, és már meg is mondtam neki, hogy fontos nekem, meg szeretem. De nem kapok tőle egyértelmű jelet semmire. Ha közeledek hozzá, jó néven veszi, egyszer csókoloztunk is, de mégis olyan távolságtartó, és ha írok neki, nem ír vissza. Viszont nem is utasít el, nem mondja azt, hogy nem érdeklem. Bíztató velem szemben, de mégsem lép semmit. Tuti nem a szexről van szó, mert eddig már megkaphatott volna, és már nem is vagyok szűz.
Ha én is érdeklem őt, miért nem lép, ha meg nem, akkor azt miért mondja meg?
Ha egy lány így viselkedne velem, hogy igazából tök mindegy mit csinálok jön utánam, akkor mit csináljak másképp? :D Egyébként meg ha megkaphatott volna de nem tett semmit akkor lehet ott van a hiba...lehet ő még szűz vagy bármi más oka is lehet.
Biztos az is jól esik neki hogy valaki feltétel nélkül foglalkozik vele, azért is ilyen "kuka".
De nem arról van szó, hogy ő hív, és én pattanok. Mindig én kezdeményeztem, és ha nem keresem, mintha nem is létezne ő sem, és én sem számára. De ha közeledek felé, nem utasít vissza. Ez mi?
Pl. én is voltam olyan helyzetben, hogy jól esett, ha egy fiú közeledett felém, viszont különösebben nem érdekelt. De meg is mondtam neki, hogy nem lesz ebből semmi komoly. Szóval volt egy kaland vele, tiszta beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!