Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja meg az igazat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg az igazat?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki évek óta tetszik nekem, és már meg is mondtam neki, hogy fontos nekem, meg szeretem. De nem kapok tőle egyértelmű jelet semmire. Ha közeledek hozzá, jó néven veszi, egyszer csókoloztunk is, de mégis olyan távolságtartó, és ha írok neki, nem ír vissza. Viszont nem is utasít el, nem mondja azt, hogy nem érdeklem. Bíztató velem szemben, de mégsem lép semmit. Tuti nem a szexről van szó, mert eddig már megkaphatott volna, és már nem is vagyok szűz.

Ha én is érdeklem őt, miért nem lép, ha meg nem, akkor azt miért mondja meg?

2022. márc. 12. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Ha egy lány így viselkedne velem, hogy igazából tök mindegy mit csinálok jön utánam, akkor mit csináljak másképp? :D Egyébként meg ha megkaphatott volna de nem tett semmit akkor lehet ott van a hiba...lehet ő még szűz vagy bármi más oka is lehet.

Biztos az is jól esik neki hogy valaki feltétel nélkül foglalkozik vele, azért is ilyen "kuka".

2022. márc. 12. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert jól esik neki hogy tepersz, ott vagy, azt érezteted vele hogy mekkora ász. Többet nem akar, de opciónak jó vagy, bármikor bármire (pl. kis csókolozás, tapizás, ahogy az már meg is történt).
2022. márc. 12. 16:31
 3/15 A kérdező kommentje:

De nem arról van szó, hogy ő hív, és én pattanok. Mindig én kezdeményeztem, és ha nem keresem, mintha nem is létezne ő sem, és én sem számára. De ha közeledek felé, nem utasít vissza. Ez mi?

Pl. én is voltam olyan helyzetben, hogy jól esett, ha egy fiú közeledett felém, viszont különösebben nem érdekelt. De meg is mondtam neki, hogy nem lesz ebből semmi komoly. Szóval volt egy kaland vele, tiszta beszéd.

2022. márc. 12. 17:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak simán félénk a srác, és/ vagy nem akar fájdalmat okozni neked azzal, hogy elutasít.
2022. márc. 12. 18:34
 5/15 A kérdező kommentje:
4. Ilyenkor mit tehetek én? Hogy legyen valami előrelépés.
2022. márc. 12. 18:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Meg amúgy azért egy jóképű srácról van szó, szóval nem az van, hogy csúnya lenne.
2022. márc. 12. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha egy időre kicsit békén hagynád, elkezdene hiányolni. Vagy nem tudom.
2022. márc. 12. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy önbizalom boosternek használ, vagy b-tervként kezel. Erre a kettőre tudnék tippelni.
2022. márc. 13. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem tűnik fel ,hogy le sem sz@r? Arra jó vagy ,hogy fényezd az egóját ennyi. Szerencséd lesz talán űrítőnek jó leszel aztán néha néha megdug. De szerintem még arra sem kellesz neki. Viselkedj nő módjára és felejtsd el. Találj olyan pasit aki megbolondul érted. Vagy ha tetszik ahogy semmibe vesznek akkor így tovább. Te életed te alakitod
2022. márc. 13. 21:07
 10/15 A kérdező kommentje:
9. Ez hülyeség. Miért lennék attól nő, ha lemondok arról, akit én szeretek? Nem igaz, hogy le sem sz*r, mert élőben nagyon barátságos velem, és mindig mosolyog. Mint írtam már, csókoloztunk is, és azért elég romantikus volt. Több éve ismerem, és ha annyira "üríteni" akart volna, volt rá több lehetősége is, de mégsem tett semmit. Bolondulhat értem 100, ha engem nem érdekel.
2022. márc. 14. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!