Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kezdeményezzek nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek nála?

Figyelt kérdés

Röviden annyi,hogy van egy srác akivel már régebben nagyon közel kerültünk egymáshoz,órákig beszélgettünk,szinte már majdnem összejöttünk de utána ez megszakadt és nem keresett többet,de annyira én se.

Egy jó ideig teljesen ignorált, ha elmentem mellette lehajtotta a fejét vagy elfordult. De 1-2 hónapja fokozatosan elkezdett újra figyelni rám, ha összefutunk vagy egymás mellett vagyunk beszélget velem,időnként megölel,van hogy ha többen is vannak ott megkerüli a többieket hogy a közelemben legyen. De nem történik semmi konkrétabb és nem is akarok belelátni ebbe semmit,lehet hogy csak szimpla ismerősként tekint rám és csak nem akar rosszban lenni ezért nem nagyon merek kezdeményezni.

De most lesz egy koncert ami őt érdekli és ő mesélte nekem, és mondta hogy lehet hogy ő megy(igazából többször is felhozta ezt). De én meg mással nem nagyon tudok elmenni mert a barátaimnak más a zenei ízlése,ő viszont konkrétan nem hívott el hogy menjek vele/velük. Arra gondoltam hogy esetleg ráírnék és felhozom a témát,hátha veszi a lapot és elhív mert egy ilyen alkalom tökéletes lenne hogy közelebb kerüljek hozzá, ami a suliba nem nagyon megy. (És nem is lennék ott nagyon elveszve mert az egyik haverját akivel menne ismerem régebbről, kb másfél éve beszélgettünk csak mindketten friend-zoneba raktuk egymást de igazából jóban vagyunk csak nem olyan közeli viszonyban)

Csak félek hogy nem jön be a dolog és leráz. Igaz hogy volt már olyan,hogy ő hívott el suli után,hogy arra van dolga amerre megyek haza,és mehetnénk együtt. Viszont ez más helyzet szerintem mert abban az esetben hívna el ha tényleg akar valamit tőlem ő is,de ha így lenne már lehet kezdeményezett volna magától. Szóval nem tudom hogy meg merjem e próbálni:(

2022. márc. 12. 13:13
 1/5 Smelly_Trash ***** válasza:
64%
Tőled függ, hogy mit szeretnél a csávótól. Hogyha többet szeretnél, akkor bátornak kell lenni és lépni kell valamilyen módon. Ha nem szeretnél többet, akkor meg hagyd. Ha többet szeretnél tőle, akkor is jobb egy elutasítás, mintha meg sem próbáltad volna.
2022. márc. 12. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden eddigi történés arra mutat, hogy nem akar többet. Konkrétan mikor összejöhettetek volna, akkor lelépett - mi kell még vajon, hogy egyértelműbb legyen? Megmondhatta volna persze hogy maradjatok haverok, de azért ezekből is eléggé tiszta mi történt.

Azért nem megy a suliban közelebb kerülni hozzá, mert nem akarja. Nem akar veled kapcsolatot, nem akar többet; baráti módon bánik veled.

Ettől még koncertezhettek és megkérdezheted mentek-e együtt, lehet benne van. Csak nem fogtok összejönni, mivel nem akarja.

2022. márc. 12. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Dunsztom nincs, viszont az első válaszolónak mókás neve van.
2022. márc. 12. 16:42
 4/5 Smelly_Trash ***** válasza:
100%
Koszonom szépen #3. Valoban sok embernek tetszik a nevem :D
2022. márc. 12. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy próbát megér.
2022. márc. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!