Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy volt egy pillanat/pillanatunk?
Figyelt kérdés
Előző héten, találkoztam fiú barátommal kettesben, a házukban. Egymásra néztünk és ő mondta nekem, hogy most volt egy pillanat, ez mit jelentene pontosan? Tudja a haverom, hogy van kapcsolatom ezért nem értem ezzel mit akar mondani. 18/L2022. márc. 11. 22:03
2/6 Smelly_Trash válasza:
Szerintem azt akarja jelenteni, hogy ő oda van érted, és úgy sejtem, hogy te is érte, csak mivel van kapcsolatod, próbálod nem így gondolni. Ha ez tényleg így van, akkor jöjjetek össze, ha nem, akkor meg szegény csávó megszívta.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem jönnék össze vele, ezt csak ő említette meg, én a barátommal vagyok végig, hiszen őt szeretem. Akkor gondolom bejönnék neki?
2022. márc. 11. 23:02
5/6 anonim válasza:
Az akkor ott a kettőtök pillanata volt. Nem kell bele többet látni, lehet tényleg többet akar, de lehet barátként tekint rád. Semmi köze ahhoz a pillanathoz.
6/6 anonim válasza:
Olyasmit jelent, hogy abban az adott pár másodpercben két ember egy hullámhosszra kerül, úgymond kialakul egy érzelmi kötelék kettejük között, ami rendkívül erős. Legalábbis én így tudnám leírni, de pontosan csak az tudja, hogy miről van szó, aki átélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!