Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek részegen valósak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek részegen valósak az érzelmeim vagy csak a pillanat hevében van egy kis fellendülés?

Figyelt kérdés
Tegnap szülinapi buliba voltak és megismertem ott egy srácot, aki nagyon rendes. Csókolóztunk és nagyon jó volt, de félek, hogy csak az alkohol miatt volt. 17L-19F
2020. márc. 1. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Találkozó vele és józanul is és kiderül.
2020. márc. 1. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
*Találkozz vele józanul is és kiderül.
2020. márc. 1. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol nagyban felerősíti a dolgokat, én is csókolóztam már ittasan olyan lánnyal, aki józanul nagyon nem jött be meg nem is jön be azóta sem, szóval, amit az első ír.
2020. márc. 1. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, hogy nem.

Legutóbb részeg voltam egy társaságban, még egy nagyon csúnya lány is olyan szépnek kivánatosnak tünt részegen, hogy alig bírtam visszafogni magam.

Aztán 2 napra rá taliztunk hát nagyon örültem hogy nem történt semmi, mert akkor alig akartam elhinni hogy mennyivel csúnyább volt a lány, alkohol nélkül mint részegen

2020. márc. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!