Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted mitévőnek kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mitévőnek kell lennem? Az ilyen lányért érdemes küzdeni?

Figyelt kérdés

Osztálytársammal 4 hónapja "járok". Ez annyit takar, hogy kisírja a lelke bajait rajtam, sokszor közösen kajálunk suli után, néha mozi, néha sétálgatás (az is általában lelkizés szokott lenni..), tehát mint egy normális tini párkapcsolat.

Ez idő alatt kellőképp megismertem és már tudtam róla, hogy eléggé határozatlan. Viszont...

Meg tudtam, hogy ha nem tud mit írni arra amit én írok neki, akkor kétségbe esve kér segítséget hol a barátnőjétől hol a fiú barátjától (valóban fiú barátról van szó, nem gondolnám róla, hogy félrekacsint).

Ez még jobban bebizonyította nekem, hogy mennyire döntésképtelen, határozatlan. Emiatt furán érzem magam, hogy konkrétan egy buta lánnyal vagyok.

Szerelmes is vagyok meg nem is.

Szeretnék továbbjutni vele a kapcsolatban, az ágyig eljutni - nem, nem megfektetni akarom és eldobni, 3 hónapnyi teperést ez nem érne nekem.

Viszont nem tudom, hogy ez így ezek alapján hogyan lehet egyáltalán REÁLIS elvárás, ha ilyen tesze-tosza.

Bármiféle meglátást/tanácsot elfogadnék.

Ő 17l én 18f

2022. márc. 10. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Én nem dobnám ezért még csak 17 éves mit vársz? Az jobb lenne ha egy 0 lelki világú bármikor bárki b..zhatja k..va lenne.

Amúgy ha tesze tosza a te dolgod lenne, hogy kicsit határozatabb merjen lenni...férfi vagy rajtad is sok múlik.

2022. márc. 10. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csaka zért nem tudja, hogy mit írjon mert meg akar felelni neked.

Hozz fel témákat te is és ne csak hallgasd, így lehet, hogy nem lesz ennyire "fura"

2022. márc. 10. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem buta, lelki problémára utal hogy ennyire határozatlan. Gondolom nincs magabiztossága és próbál megfelelni neked, de ezt is valaminek ki kellett váltania szerintem.
2022. márc. 10. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

#3 "de ezt is valaminek ki kellett váltania szerintem"

Ja, annak hogy nem érett még egy kapcsolatra.

Ha nem érzed jól magad vele, akkor le kell zárni. Nincs olyan hogy "szerelmes is vagyok, meg nem is".

2022. márc. 11. 02:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha te többet akarsz annál, hogy lelkiztek meg kajáltok és testi dolgokat is akarsz, magyarul B*SZNI de legyünk kulturáltak, szeretkezni akkor azt meg kell vele beszélned amikor kettesben vagytok valamelyikőtöknél, főleg ebben a korban.
2022. márc. 11. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért 17 évesen elég fura ez. Arról nem is beszélve, ha minden kérdésre segítséget kér, akkor gyakorlatilag minden beszélgetésetek ki van teregetve.

Szóval lefotózza és átküldi valakinek.

Hát engem ez eléggé zavarna.

Később is minden problémátokat rögtön elpletykál majd.

Amúgy te honnan tudod, hogy segítséget kér?

2022. márc. 11. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Az egy dolog, hogy nem tud mit írni, de gyakorlatilag mások fognak dönteni helyette, ha pl. összevesztek.

Magyarán befolyásolható eléggé.

2022. márc. 11. 12:29
 8/8 NTBS ***** válasza:
Ülj le vele és mond el a meglátásaidat. Adj időt a változásra.
2022. márc. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!