Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek ilyen züllött...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek ilyen züllött sráccal?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor részegre issza magát, sokat cigizik, gyógyszerezik, meg víz helyett is energiaitalt iszik, szóval nagyon önpusztítóan él. :/ És sok lánnyal szexel, lehet nemi beteg ennyi után nem hiszem hogy védekezik.

De egyébként nagyon jóképű, olyan szép szemei vannak, és amikor józan akkor nagyon kedves és látszik rajta hogy jó ember. Azt mondta ha lenne egy olyan párja aki szereti, azért bármit megtenne :/

2022. márc. 4. 14:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Biztos nem verne meg, nem agresszív egyáltalán, még akkor se mikor nincs teljesen magánál.

És idősebb is nálam pár évvel biztos nem tenne velem rosszat, bár arra célzott hogy ha lefeküdnénk arra nem szokott sokat várni

2022. márc. 4. 23:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég ne legyél már ilyen naív.

Már nekem fáj.

Mind azt mutatja meg azt mondja, h soha nem bántana.

De a züllött pasikból igen is kitelik.

Plusz már most egyértelmű jele van annak, hogy szexre kellenél.

Mindenki írja, h ne kezdj vele.

Valahogy még is azt veszem észre azon, ahogy véded, hogy fogsz.

2022. márc. 4. 23:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ilyen hülye. Akkor ha annyira nem fogadod el mások véleményét gyere össze vele. Egy normális ember, még csak szóba se állna ilyennel. Kovács Gergőnek hívják egyébként?
2022. márc. 5. 15:24
 14/21 A kérdező kommentje:

#12 jó akkor lehet átgondolom

Vagy megvárom, hátha leáll ezekkel, addig csak barátkozunk, lehet megváltozik

#13 nem

2022. márc. 5. 16:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez túl sok. Cigizik, gyógyszerezik, iszik, és folyton különböző lányokkal hempereg az ágyban... 4 probléma is van ezzel a sráccal. És ez a tini párkapcsolatok kategória! Nekem ebből a legnagyobb kizáró ok az az a "nagyok sokszor részegre issza magát". Hát kössz, nekem ilyen ember nem kéne. Aki most ilyen, az valószínűleg később sem lesz jobb, csak rosszabb. Ezzel a sráccal túl sok a probléma. Meg ahogy leírtad őt, nekem tökre az a benyomásom van, hogy konkrétan nincs semmi személyisége ennek a srácnak, se semmije, csak annyi, hogy iszik meg minden. Én nem lennék olyannal, aki előbb-utóbb úgy is halálra issza magát.
2022. márc. 7. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul a lányt se akarja igazán megismerni, úgy hogy a szexel nem akar sokat várni.
2022. márc. 7. 14:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Red flag az ember úgy ahogy van 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Amúgy a sok alkoholtól, energia italtol jól el fog hízni később.

A függők csak magukkal foglalkoznak, a tetteknek higgy, ne az üres szavaknak. Azokat barki ki tudja jelenteni.

Ha szereted feláldozni a saját igényeidet, akkor nyugodtan menj bele vele a kapcsolatba. A szerek lesznek az elsők, nem te. Nem fog senki miatt megváltozni, mert a függőség nagyon mélyről gyökerező probléma.

Ezt a fiút nagyon sajnalom, ami történhetett vele gyerekkorában és még mindig jelen van valószínűleg az életében, de ha jót akarsz magadnak, olyat keresel, aki egészséges lelkileg.

Tapasztalatból beszélek és a környezetem is igazolja. A két szép szemtől nem leszel boldog.

2022. márc. 7. 17:25
 18/21 anonim ***** válasza:
7%
Én igen
2022. márc. 9. 21:17
 19/21 anonim válasza:
Erre mondják,hogy külső megfog, belső taszít
2022. máj. 8. 23:42
 20/21 anonim válasza:

Én voltam 2-nek a párja. Az első ugyanazt mondta, mint neked "ha lenne egy olyan párja aki szereti, azért bármit megtenne". Ugyanúgy bánt velem mint ahogy te leírod. Aztán összejöttünk. Az lett h előttem nem csinálta, de mindig elment valahova pótolni, ha meg hiánya volt agresszívvá vált.

A második azt mondta leszokott az alkoholról, drogról évek óta. Nagyon szimpi volt. Összejöttünk, s kiderült h füvezik plusz xanaxozik, napi 1 levéllel. Egyre több lett a fű. De ő nem volt agresszív csak minden órában a fű, ami elvette az egymásra fordított időnket.

Mindkét esetben nagyon jól megjátszották magukat az első időben. De amikor sokat voltunk együtt, hirtelen oktalan hangulatingadozásaik voltak, amit már nemtudtam követni.Valami nem úgy volt ahogy ők akarták dührohamot kaptak. Beképzeltek hülyeségeket rólam. Az első adagolta nekem is ételen keresztül amiről nemtudtam, nagyon nehéz volt lejönni...

A második fű füstjétől szédültem, hányingerem volt állandóan.

Meggyőzően tudnak beszélni, manipulálni, mentálisan összezavarni, főleg a naívakkal bírnak.

Mára köszönöm de többet ilyen nem kell...

Akarsz ilyen kapcsolatot?A te döntésed🙂

2022. máj. 15. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!