Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt, és most fél évig külföldön tanul, de nem szakított velem, én nagyon szeretem, nem szeretném elveszíteni azt a Kincset, ami Ő, de mostanában rendkívül furcsán viselkedik. Mit tudok tenni?
Ha a sztori igaz, akkor van egy jo, meg egy rossz hirem.
A rossz az, hogy a baratnod megszabadult toled, de legalabbis rajta van.
A jo hir ugyanez, csak neki: vegre megszabadult toled.
A kerdesed alapjan te nem szerelmes vagy, te pszichopata megszallott modjara rajongsz erte, tuldramatizalva es omlengve istenited, amit normalis no biztosan nem toleral tul sokaig. Se nem a tulajdonod, se nem vagy a gyamja hogy megszabd kivel mikor mit csinal, milyen eletet el toled tavol. Biztos lehetsz benne hogy ha valaha haza is jon, teged ejteni fog, mert addigra rajon hogy vannak normalis emberek is akikkel baratkozhat.
Voltam hasonló helyzetben, csak én voltam aki elment. Fél évre mentem, leveleztünk, aztán írta a barátnőm, hogy látta más nővel, kérdezzek már rá. Megtörtént, megírta, hogy úgy érzi nem vagyok neki fontos, mert ha szeretném, nem mentem volna el. Úgyhogy itt lett a vége. Amúgy a kinti barátnőimmel azt tapasztaltam, hogy ott ment a buli, nem volt felelősség, ott nagyjából mindenki ezt csinálta. Ne legyenek illúzióid, hogy már megcsalt.
Több ilyen ismerősöm volt, akik aztán hazamentek, lehiggadtak, és kibékültek az exükkel. Lehet nálatok is ez lesz, ha te ezen túl tudsz lépni. Szerintem kezdj te is másokkal ismerkedni, aztán meglátod mit hoz a jövő.
Azért viszonylag kevés nő talál kint férjet magának, hacsak nem adja le nagyon, feketét én is találtam volna. Majdnem biztos, hogy hazamegy majd fél év múlva. Vagy marad még egy kicsit, de örökre biztos nem. Én nem várnám meg a helyedben.
Ha úgy látod megváltozott, akkor hagyd.
Ott már valami vagy valaki van.
Ezen nincs mit magyarázni.
Senki sem marad mellettünk örökké.
11es! Én ugyan ilyen kapcsolatból próbálok megszabadulni. Ez elviselhetetlen, hogy börtönben érzem magam, kontrollál a párom.
Nem viseltem el a szüleimtől mikor tinédzser voltam, nem hogy egy férfitől.
“sokat drogozik, cigizik, meg bulizik, és élvezi, hogy végre senki nem mondja meg, mit csináljon”
És így lesz belőle egy utolsó drogos. Előbb-utóbb már az iskola sem fogja érdekelni, mert annyira el fog zülleni. Hidd el, nagyon jól ismerem a forgatókönyvet. Fiatalon nem tudta kiélni magát, és most próbálja bepótolni az elfecsérelt éveit, és ez ellen nem tudsz mit tenni. Nagy valószínűséggel már meg is csalt, mert azt szűrtem le abból amit írtál, hogy őt már hidegen hadja ez a kapcsolat, és próbál lerázni, megszabadulni tőled. Én teljes mértékben támogatom a távkapcsolatokat, de ez szerintem nem lesz egy hosszú kapcsolat.
Szerintem sajnos bent ragadt az elozo kapcsolatában, és attól próbál menekülni minden létező uton, talán olyan annyira, hogy szexualis orientációt is válthat
Nem vagyok jós, nem tudom mit hoz A jövő , de most nagyon elkene egymást engednetek és megtanulni önálló individuumkent elni a saját mentalis egészségetek miatt.
Szerintem jól látható, hogy a kérdező se egyszerű, valami gond van nála is.
Szal nem csodálom, ha a csaj menekül, főleg, hogy tapasztalatom alapján az ilyen emberek totál túldramatizálnak mindent.
A csaj elmegy minden péntek este bulizni, illetve iszik pár koktélt, néha egy füves cigi, az már neki a totális züllöttség:D
Másrészt ismerjük nagyon jól ezt a "barátnőm elment külföldre egy időre" című sztorit.
Nálunk is sok cirkusz volt ebből, különböző kimenetekkel.
Annak van igaza aki írta, hogy ilyenkor mindig van valami kaland, főleg, ha csinos a barátnőd.
A mi kapcsolatunk ráment, de például haveromék nagyon jól megvannak annak ellenére, hogy a menyasszonyát jópáran megdugták.:D
Engedd el!
Szerintem mondd el neki, hogy kétségeid vannak, és szeretnél tisztán látni. Ha elmondja, hogy nincs semmi gond, és szeret, és jön vissza hozzád, akkor oké.
Ha viszont azt érzed, hogy kerüli a témát, vagy esetleg nyíltan el is mondja, hogy nem tervez már veled, akkor tiszta sor.
Mi itt nem tudunk találgatni, és mindig annak a híve voltam, hogy legyünk őszinték egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!