Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok!!! Valaki segítene? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!!! Valaki segítene? A többi lent.

Figyelt kérdés
Egy fiúval összejöttem nem olyan rég és nagyon jól meg vagyunk ha beszélgetünk. De nagyon nehezen birok odamenni és ő is pedig ha már valahogy sikerül köuelebb menni akkor mindig van téma. Nagyon bírom de jó lenne többet beszélgetni vele. A barátnőimtöl tanácsot kértem de azt mondták hogy csak egy nagy levegő és odamegyek! De valahogy nem sikerül és várom is sokszor hogy odajöjjön de ezt nem teszi nem tudom mit tegyek.
2022. febr. 28. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ha viszonoz mindent alapjáraton, tényleg ennyit tudsz tenni, de max menj akkor ha nincs körülötte senki. És igazából ebben semmi gáz nincs főleg, hogy beszélget veled. Hajrá!!!
2022. febr. 28. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:

1. jol mondja.

Akkor probalkozz mikor nincs korulotte senki (vagy szinte csak 1-2 ember).

Ne agyalj azon, hogy mi lesz.

Ez a lenyege, hogy ne erdekeljen mi lesz, vagy mit mondanal neki pontosan (az raer akkor ha mar beszeltek).

Csak beszeljetek.

2022. febr. 28. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Oké próbálkoztam ma odamenni de egyre bonyolultabb

Az ősszes lány olyan éretlenül viselkedik mindenki csak körülöttünk forog

2022. márc. 2. 17:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat próbáltam ma odamenni de mindig a haverjaival focizik és zavarni se akarom ha ő a kapus. De ami a legrosszabb, hogy akárhányszor beszélünk valaki lány barátnőm mindig ott van és a jövőnket kezdi el felvázolni ami kiborít és ezért ma nagyon nem is akart velem bestélni. Aztán ezt észrevettem és megbeszéltem vele és azt mondta hogy küldjem el a lányokat ilyenkor mert zavarja és engem is zavar csak ezt mondtam a lányoknak de nem változik a helyzet.
2022. márc. 2. 17:46
 5/7 anonim válasza:

Hogy lehet valakivel összejönni ha beszélni se tudsz vele?

Együtt nem lehettek ha 2 mondat váltása nehézséget okoz.

Szòval max álmodozol szerintem hogy együtt lesztek.

2022. márc. 4. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaza van sajnos az előzőnek. Akkor beszélj barátnőiddel, hogy addig hagyjanak egyedül. Vagy suli után menj utána, de így tényleg nehéz:(
2022. márc. 4. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm értem mire céloztok de mióta azt írtam nagyon megváltoztak a dolgok eddig lány létemre általában én mentem oda és gondolkoztam is rajta hogy ennyibe néz hogy a foci fontosabb?! De úgy döntöttem ha szeret akkor ezt meg tudjuk beszélni. Az eggyetlen ember akiben bízok a suliban azzal megbeszéltem és ő azt mondta ha ezt nem érti meg akkor nem érdemel meg. Ezért odamentem és teljesen veszekedés nélkül mondta hogy Sajnálja és máskor odajön ő beszélgetni és már akkor el is hívott ,,randira"!🙃🥳

A lányok még mindig piszkálnak de igazából nagyon már nem érdekel mert ezt ehy időután úgy is megértik

2022. márc. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!