Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!!! Valaki segítene? A többi lent.
1. jol mondja.
Akkor probalkozz mikor nincs korulotte senki (vagy szinte csak 1-2 ember).
Ne agyalj azon, hogy mi lesz.
Ez a lenyege, hogy ne erdekeljen mi lesz, vagy mit mondanal neki pontosan (az raer akkor ha mar beszeltek).
Csak beszeljetek.
Oké próbálkoztam ma odamenni de egyre bonyolultabb
Az ősszes lány olyan éretlenül viselkedik mindenki csak körülöttünk forog
Hogy lehet valakivel összejönni ha beszélni se tudsz vele?
Együtt nem lehettek ha 2 mondat váltása nehézséget okoz.
Szòval max álmodozol szerintem hogy együtt lesztek.
Köszönöm értem mire céloztok de mióta azt írtam nagyon megváltoztak a dolgok eddig lány létemre általában én mentem oda és gondolkoztam is rajta hogy ennyibe néz hogy a foci fontosabb?! De úgy döntöttem ha szeret akkor ezt meg tudjuk beszélni. Az eggyetlen ember akiben bízok a suliban azzal megbeszéltem és ő azt mondta ha ezt nem érti meg akkor nem érdemel meg. Ezért odamentem és teljesen veszekedés nélkül mondta hogy Sajnálja és máskor odajön ő beszélgetni és már akkor el is hívott ,,randira"!🙃🥳
A lányok még mindig piszkálnak de igazából nagyon már nem érdekel mert ezt ehy időután úgy is megértik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!