Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves lányok! Szimpatizálnátok nálatok 10 évvel idősebb (nek kinéző) sráccal? Tőbbi lent?
#1 ez nem pedofília, sőt biológiai értelemben teljesen normális lenne, ha a kérdező vonzalmat érezne. Amúgy divat manapság 14-17 éves lányoknak 20+-asokkal kezdeniük.
Azért gondolj arra, kérdező, hogy bár ez normális, mégis idősebbekre kéne ráhajtanod. Nincs veled egy szinten, és még a fiataloknak is több marad így.16/F
1-es: Nem tudom hol olvastad, hogy engem zavar, vagy akár csak érdekel más véleménye. Nincs miről letennem, annyit írtam, hogy szokott nézni egy lány, nem terveztem megkérni a kezét. A pedofília kifijezést kérlek csak akkor használd ha tisztában vagy a jelentésével.
2-es: Nagyrészt igazad van, biológiailag normális lenne és divat is a kiscsajoknál, vagy csak nem nagyon zavarja őket ha a pasi idősebb náluk. Annyiban helyesbítenék, hogy nem hajtok rá, csak feltűnt, hogy figyelget.
3-as: Nem szerintem nézek ki annyinak, amennyinek, hanem mindenki más szerint. Az úgy látom a te figyelmed is elkerülte, hogy nem hajtok rá és nem kezdtem ki vele, gyakorlatilag épp ellenkezőleg, mint ha ő akarna kikezdeni velem...
Erre irányult volna a kérdés is, kár, hogy senki nem akarja tudni értelmezni...
"Van egy 16-17 körüli lány, akivel gyakran szemezünk"
SzemezÜNK. Mondjuk ez egy ilyen tipikus nesze semmi, fogd meg jól. Gyakorlatilag az égvilágon bármit jelenthet a szemezés. Nem kombinálnék be ebbe semmit.
Mennyi idős vagy? Attól félsz, hogy rád mászik és nem tudsz nemet mondani, vagy mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!