Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-17 éves lányok! Szimpatizál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányok! Szimpatizálnátok nálatok 10 évvel idősebb (nek kinéző) sráccal? Tőbbi lent?

Figyelt kérdés
Van egy 16-17 körüli lány, akivel gyakran szemezünk. Mindig ő kezdi, egyszer csak azt veszem észre, hogy néz. Én 26-28 évesnek nézek ki, mindenki annyira szokott tippelni akikor szába kerül a korom. Valójában több vagyok, de ez kost nem lényeges. Nyilván nem tudhatjuk, hogy az adott lánynak mi jár a fejében vagy miért néz, így a kérdés csak arra vonatkozna, hogy magatokból, a ti értékrendetekből kiindulva, figyelgetnétek-e egy ennyivel idősebb illetőt, szimpatizálnátok vele, megfordulna a fejetekben, hogy jó lenne megismerni?

2019. júl. 7. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"így a kérdés csak arra vonatkozna, hogy magatokból, a ti értékrendetekből kiindulva, figyelgetnétek-e egy ennyivel idősebb illetőt, szimpatizálnátok vele, megfordulna a fejetekben, hogy jó lenne megismerni?" szóval mire is irányul a kérdés? Fentebb teljesen mást mondtal:)
2019. júl. 7. 23:14
 12/14 anonim válasza:
Persze, szerintem a kor nem számít. A külső fontos, meg persze a belső. :D
2019. júl. 16. 23:56
 13/14 anonim válasza:
Igen most nekem s eggy tíz evvel idősebb tetszik
2019. júl. 30. 09:52
 14/14 anonim válasza:
*nekem is
2019. júl. 30. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!