Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennek a lánynak csak egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a lánynak csak egy lennék a sok fiú közül?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, én már megszerettem, elhívtam volna randira, de elutasított. Nagyot csalódtam hogy másik fiúval jött össze, rossz volt látni, hogy csókolóznak. Most hogy újból egyedül lett megkeresett. De én megalázonak éreztem azt hogy most jó lemnnék, ezért nem ugrottam neki egyből. És hát persze most megint összejött egy sráccal.

Szóval ebből úgy érzem hogy csak addig lennék jó amíg nincs jobb. Nem becsülne meg engem.

Jól gondolom hogy csak egy lennék a sok közül?

Neki nem rossz ez hogy ilyen ribisen viselkedik?

Miért nem őszinte kapcsoaltot keres?

2022. febr. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínű, de van egy érzésem, hogy nem te vagy az egyetlen. Jobbat érdemelsz nála!
2022. febr. 28. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt jol gondolo, hogy annyira fontosnak nem erez teged, hogy tobb is legyen koztetek.

Az ,hogy ez mennyire "ribis" igazabol szubjektiv. Lehet, ezt latja helyesnek.

Lehet sajatmaga sem tudja mit keres. Sokan vannak igy addig mig ra nem jonnek. Az pedig neha sok csalodas utan esik le.

2022. febr. 28. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:

❤️ Már csak magadért is jól tetted !

🖤 Mert csak dobott volna, úgy mint a többit - és akkor sokkal de sokkal szarabban éreznéd magad :/

2022. márc. 1. 01:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Neki biztos nem rossz, mindenki máshogy éli az életét.

Miért nem őszinte kapcsolatot keres? Nem mindenki akar megállapodni.

2022. márc. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!