Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem lennék jó egy lánynak sem?
Kezdjük az elején hogy lehet hosszú lesz úgyhogy előre is köszi hogy elolvasod ;)
Na de akkor kezdem...
Szóval én egy átlagos 15 éves gimnazista FIÚ vagyok aki mondhatni szorgalmas a tanulmányaiban de ez most nem lényeg...
Tehát én szoktam a lányokkal beszélgetni,mindig megtisztelem azzal hogy figyelek rá és udvarias vagyok vele de úgy látom ez már nem vonzó egy lánynak
De most tényleg minden lánynak az jön be hogyha egy fiú úgy néz ki mint egy lány? Hogyha egy fiú bunkó veletek akkor már „szerelmesek”vagytok beléjük?
Na mindegy...
Adok a külsőmre,mindig próbálok a lehető legjobban (számomra) jól kinézni,nincsen ecset hajam,nem vagyok kétajtós szekrényre gyúrva,sokszor elegáns „cuccokba” járok na de ezek csak külsőségek...
Én a többi kétszínű emberrel ellentétben én kiszoktam mondani a véleményemet (még ha az negatív is) emiatt nincsen sok barátom de ez így jó,szeretek az emberekkel értelmes eszmecserét folytatni,beszélgetni,nem szeretek és nem is akarok a társaság középpontjában lenni mert akkor mindenkinek meg kell felelni én meg nem vagyok az a fajta ://
Na de nem csak ilyen begyöpösödött ember vagyok,szeretek hülyülni is
Nem tartom magam egy csúnya embernek de ugyebár,ki vagyok én hogy tudjam hogy jól nézek-e ki? Há nem? Há de! :D
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Ez nem lett hosszú de mindegy jó lesz így is :D
Magamról képet privátban küldök,persze ha csak te kedves olvasó akarod-e ezt :D
15F
Eléggé össze-vissza van az egész :D
Bocs :D
Mikor a kérdésre kattintottam és megláttam hogy 15/f zsigerből írtam volna hogy ilyen korban esélyed nincs a saját korosztályodnál, végképp nem komoly kapcsolatra.
Aztán nem akartam ilyen szinten tetű lenni, ezért végigolvastam.
kifejezetten értelmes srácnak tűnsz, a Besenyő Pista bá utalásért bónusz pont. Szóval a humor résszel sincs gond nálad szerintem.
Egész egyszerűen annyi a gond hogy 15 éves vagy, feltehetőleg max pluszminusz 1 év eltérés van az osztályod és évfolyamod szintjén is a többiekkel.
Szóval bőven az infantilis kamasz korosztályúakkal vagy körülvéve.
A lányoknál ebben a korban nem érdemes megfeszülni és intellektuálnak lenni, mert egyszerűen még gyerekek ők is (többnyire) és nem erre vevők.
Hát sajna ez van. A lányokkal megér jóban lenni, mert a későbbiekben még fordulhat komolyabbra egy egy barátság, de már csak a szocializálódás végett is hasznos. Plusz elkerülöd a perifériára vetettséget, és a depressziót. De komoly ismerkedés ebben a korban szerintem nem létezik.
Ahány osztályban voltam, mindenhol idővel szétment a párocska 1-2-3 év után. (aztán valami arcpirítóan kínos volt mindkettőnek még 1-2 évig egy osztályba járni az exével)
Férfi élet sajátsága hogy a nők normális srácot keresnek, erre persze hogy az evolúcióból visszamaradt ösztöneik alapján a bunkó barlanglakókat választják. Várj saccper 2-3 évet, és akkor már lesz esély nem csitriket találnod, akiknél megtörténhet az a katartikus élmény, hogy rájöjjön ,hogy egy értelmes sráccal beszél.
Egyébként ilyen korú lányok azért a ropi lábú cicanacis fiúkért olvadnak, mert tulajdonképpen ők barátnőt keresnek még a srácok közt is. Az ilyen srácoknál meg ott van még az a plusz hogy lehet játszani mellette a "nagylányt" akinek "pasija" van.
Szóval várj. Ha mákod van még a genetika is segíthet, és valami jó hozzád illő fazonú arcszőrzetet is feldobhatsz magadra :D
Addig meg maradj értelmes, próbálj valamit találni ami motiválttá tesz, és fejleszd magadat.
20/F
Úgy nehéz véleményt mondani, hogy valójában szinte csak pozitív dolgokat mondtál el. Ne változz meg, ne legyél bunkó vagy ilyesmi, hidd el nem járnál jól olyan lánnyal akinek úgy jönnél be. Az őszinteséggel vigyázni kell, lehet valaki úgy szókimondó, hogy tapintatosan teszi, meg ott az a típus, aki azt hiszi ő a korrekt, de közben olyan stílusban teszi, hogy elviselhetetlenné teszi magát mindenkivel szemben. Ha az előző vagy akkor rendben van, de ha inkább a második, lehet finomítanod kéne rajta picit, hogy a kritikád elfogadhatóbbá váljon mások számára. De ne gondold, hogy nem fogsz barátnőt találni, 15 évesen még végképp nem vagy elkésve ezzel. Csak megfelelő lányokhoz kell közeledni, olyanokhoz, akiknek nem a rosszfiú kell.
Ha gondolod küldhetsz nekem is képet.
Fiú vagy és hetero, de azért leírom a véleményem, tapasztalatom,, mi ismlehet a baj veled...Szerintem a Besenyő Pista bácsis viccel van probléma... Tényleg, eddig szimpatikus voltál, de azzal a "viccel" ezt a véleményt így összezúztad... porrá zúztad. Ne idézzük senkitől. Ne lopd más dumát. Nem vicces. Rohadtul nem vicces 20 ezredszerre elmondani egy monológot. Vicceket se mesélj, mert az még a legalja. Csak légy vicces..de ne úgy ahogy eddig. Úgy tapasztaltam a lányok nagyon szeretik a humort, és én is imádom amikor röhögnek velem. De nem a pista bácsis vicceken szoktak vihogni. Légy komolyabb, de emelett maradj vicces, gyerek. Tudom, hogy ez a kettő egy ellentét, úgy gondoltam, hogy tudj mindkettő lenni..n ha úgy hozza a helyzet legyél komoly, tudj egy lánnyal komolyan beszélni, de alapjában legyél vicces..azt szeretik. Legalábbis eddig úgy látszik.
Ez mind csak az én véleményem, lehet másnál teljesen máshogy van, nyugodtan mondjátok el ti is a véleményeteket, de én akkor is emelett vagyok! Úgy nagyjából rendben volt a kis sztorid, de ne várd el, hogy ebből a 10 sorból mély következtetéseket vonjanak le a lányok!
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!