Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ráírjak ismeretlenül?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak ismeretlenül?

Figyelt kérdés
Kíváncsiágból kipróbáltam a facebook társkereső alkalmazást, ahol találtam egy lányt, akivel lehet hogy találkoztam már korábban, mert nagyon ismerős. Tegnap lájkoltam de nem jelez vissza semmit, viszont megtaláltam a facebook profilját és azon gondolkodtam hogy írok neki direktbe. Szerintetek jó ötlet? Vagy inkább ne erőlködjek mert lehet hogy "kioffolt". Esetleg várjak még picit(Végülis csak tegnap este történt ez) hátha nem ül egész nap a telefonja felett? Mit gondoltok?
2022. febr. 22. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ráírsz nem veszítesz semmit, de nekem ezek az ismeretlenül csak úgy ráírok valakire, nagyon ritkán szoktak beválni...legtöbbször nem írnak vissza.
2022. febr. 22. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy értelmezem, hogy aki fent van a társkereső részen, az ott várja a leveleket és nem priviben. És ha nincs válasz, az a nemtetszés jele. De egy próbát talán megér.
2022. febr. 22. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem jelez vissza, akkor sztem nem erdekled.
2022. febr. 22. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt mar ebben tapasztalatom, igaz nem facebookon
2022. febr. 22. 20:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, szerintem bepróbálom, max nem sikerül. Szerintetek azzal jó ötlet ráírni, hogy valahol találkozhattunk már, mert nagyon ismerős? Úgy érzem annyira talán nem nyomulós, meg esetleg ha kérdésként írom, akkor hátha szívesebben válaszol.
2022. febr. 22. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd h nagyon megtetszett neked, es kenytelen voltal rairnid
2022. febr. 22. 22:23
 7/7 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem írj neki. Mit veszíthetsz? Konkrétan semmit.
2022. febr. 23. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!