Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit tennél a helyemben?
A legjobb barátnőm lovagol és neki a lovaglós társa szerelmes belém és én is belé. De nem tudom mit csináljak mert a legjobb barátnőm is szerelmes a fiúba!
Én és a legjobb barátnőm 16éves vagyok a fiú 16,5.
Hát nekem úgy jön le hogy a barátnődnek nem sok esélye van a pasinál, de ha nem jössz össze ezzel a sráccal, lehet mégis összejönnek. És akkor nézheted mindennap közösen őket :D Ha meg a sráccal jössz össze akkor ugyan ez vár a barátnődre is.
Tehát teljesen mindegy mit csináltok valaki megüti a bokáját, de ha értelmes vagy szerintem megtudod beszélni a barátnőddel ezt az egészet normálisan.
Amit az előzőek írnak: beszélj a barátnőddel, ha tényleg barátok vagytok, akkor megérti, és mást szemel ki, ha nem érti meg, akkor pedig legalább tudod, hogy mennyire is szoros barátnők vagytok...
Aztán ha ezt lerendezted, beszélj a sráccal, aztán hajrá, a többi rajtatok áll! :)
Necces helyzet és szerintem ennek ha nem is nyíltan, de sérülés lesz a vége.
Ha köztük még nem volt semmi és a barátnőd sem lépett, akkor talán nem a kezéről "csapnád le", de személy szerint nálam itt a "bros before hoes" érvényesülne...
Ha tényleg annyira a legjobb barátnőd, vagy beszélsz vele előbb, vagy nem lépsz, de direkt ne okozz neki fájdalmat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!