Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet elfeledtetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfeledtetni valakivel egy megcsalást?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk még együtt teljesen, viszont nagyon nem illett volna már másik lánnyal lennem. Ezt én rontottam el. Mivel tudom helyrehozni ? Nem érzem veszettnek az ügyet mert beszélünk még, csak folyton ez jár a fejében, és borzasztó a hangulata.
2022. febr. 21. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nalam pld már semmivel nem lehetne. De te ismered a csajt, neked kell rájönnod, hogy egyáltalán lehetséges e.
2022. febr. 21. 08:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet elfelejteni. Ez olyan, hogy azt az embert sem felejted el, aki az exed, akármit is csinálsz.

A megcsalást sem lehet elfelejteni. Hiába bocsájt meg a másik fél ez kb örök emlék marad.

Illetve kérdés még az, hogy hogyan voltál másik lánnyal együtt?

Lefeküdtetek, vagy csak haveri szinten találkoztatok?

És még húzom a fonalat, de az sem mindegy, hogy az a lány milyen, akivel ezt tetted. Az, hogy túl tud e rajta lépni, csak tőle függ.

2022. febr. 21. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elfeledtetni? - sehogy, te nem tudod más emlékét törölni.

Ismered a mondást: "megbocsátok, de nem feledek"?

Attól függ, a megcsalt milyen gondolkodásmódú:

- megbocsátok, megy minden a régiben,

- megbocsátok, de az újra bizalomért kűzdeni kell (ha egyszer megtette, megteszi máskor is, de akkor vége),

- vége, nem hagyom magam még egyszer átvágni!

.

A megcsalt teljesen jogosan gondolja, ha ezt az ígéreted nem tartottad be,

miért higgyen szavadban.

2022. febr. 21. 11:23
 4/10 anonim válasza:
63%
Engem is megcsalt a párom 3 és fél év után, megbocsátottam neki, de elfelejteni sose tudom. A bizalom nehéz egy ilyen után.
2022. febr. 21. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Aki egy megcsalás után visszamegy az illetőhöz egy mocskos nagy nyomorék idióta. Szerinted máskor nem fogja megtenni? Véletlenül nem lehet szexelni valakivel....
2022. febr. 21. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem egy olyan történetem van, hogy csaj szünetre küldött, közben kavartam egy másik csajjal és ezt nem tudta megbocsátani...szóval sehogy elfeledtetni legalábbis biztos nem.
2022. febr. 21. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sehogy sem menne.Mindig eszembe jutna,és soha nem tudnék ugyanúgy megbízni a másikban.
2022. febr. 21. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:

#2 Csak csók volt,

egy borzasztóan gyenge pillanatban.

2022. febr. 21. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"egy borzasztóan gyenge pillanatban."

Ezt a dumát melyik zs kategóriás spanyol szappanoperából csórtad?

2022. febr. 21. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
7-es vagyok,nálam egy komolyabb flört sem fér bele,tipi-tapi csók,miegyéb meg végképp.Magamnak sem engedek meg ilyet,és semilyen gyenge pillanat,vagy részeg voltam nem emlékszem sem létezik.Ne legyél akkor olyan részeg,ha nem tudsz olyankor uralkodni magadon.Én nő vagyok,mit szólnál,ha terhesen menne vissza a barátnőd hozzád,és az lenne a szöveg,hogy bocs,részeg voltam,nem is emlékszem.Na ugye,hogy ugye?Nincs véletlen csók sem.
2022. febr. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!