Jézus szolgája kérdése:
Facebook fiókom ban el felejtetem a jelszavamat,és csak az imeilre küldene új jelszót csak az baj hogy ott is elfeledtem a jelszót. nem lehetne valahogy feltörni hogy új jelszót adhasak neki?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 21:12
1/6 A kérdező kommentje:
vagy esetleg az sync a firefox-ban nem tudná vissza állítani a jelszót?
2021. jan. 15. 21:18
3/6 Argloss válasza:
Ha el volt mentve Firefox-ban a jelszó, akkor abban meg tudod nézni. Ha volt regisztrálva alternatív cím/telefonszám, akkor esetleg azokkal is vissza tudod szerezni.
Feltörni azt nem fogod tudni.
4/6 A kérdező kommentje:
el volt mentve Firefox-ban de újra telepíttetem a gépet,és a rossz jelszót mentettem,de a sync-pan minden más hoz vissza állította a jelszót csak a faccéhoz nem.nem lehet valahogy vissza hozni a régi meg jegyzet jelszót?
2021. jan. 16. 07:47
5/6 A kérdező kommentje:
vagy az email cimre amelyre voltam regisztrálva,nem lehet valahogy a jelszót megtudni hogy mi volt vagy meg változtatni,tehát valahogy belépni?mert onnan visszatudnám álitani,csak ott sem tudom a jelszavamat.
2021. jan. 16. 08:20
6/6 Argloss válasza:
Szóval minden jelszavad megvan, de pont az email és facebook jelszavadat felülírtad valami rosszal, szóval nem tudsz belépni. Kellemetlen, de ha nem volt beállítva visszaállítási lehetőség az email címeden, akkor attól is elbúcsúzhatsz, mert a Firefoxban nincsen jelszótörténet, szóval nem fogod tudni kideríteni a korábbi jelszavadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!