Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes az exemmel összefutni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes az exemmel összefutni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szakított velem, de 2 hete mindennap beszélünk, mivel ő mondta, hogy beszélgessünk, aztán idővel majd lesz, ami lesz. 2 hét után érdemes lenne felajánlani egy találkozót?
2022. febr. 20. 11:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Több mint egy éves kapcsolatunk volt. Nagyon szeretem őt és számára sem vagyok közömbös (legalábbis ezt érzem)
2022. febr. 20. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyikőtöknek sincs új kapcsolata, akkor igen.
2022. febr. 20. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek szakítottatok, ha bírjátok egymást?

Egyébként talizz vele nyugodtan, de azért vigyázz. Lehet, hogy ki akarja majd használni az alkalmat.

2022. febr. 20. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
🚻 Hát, ebből tudjuk hogy mi lesz :| 💘
2022. febr. 20. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz valamit, akkor lépj. Nagyjából ezt tudom csak javasolni. Szakítás után szerintem nem jó ha tovább beszélgettek, mert valaki még jobban sérülni fog. Jobb lezárni, meggyógyulni és tovább lépni.
2022. febr. 21. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!