Budapesten az utcán van esély hírességekkel összefutni?
Figyelt kérdés
Meglátni híres személyeket (színészek, zenészek, énekesek pl.) csak úgy véletlenszerűen. Szoktak ők az utcán mászkálni?2022. febr. 6. 16:45
1/11 anonim válasza:
Igen, de az elit negyedben, ahol már nincs tömegközlekedés, mert mindenki autóval jár. Ott találkoztam egy producerrel (megbeszélten), a busz letett a negyed szélén és be kellett sétálnom, majdnem el is késtem.
2/11 anonim válasza:
Persze, én már sok celebet láttam a város tök különböző pontjain. +az agglomerációban is, különösen Szentendre, Leányfalu
4/11 anonim válasza:
Én plázákban láttam már sokat. Mammut, Westend, Aréna, Campona, Lurdy stb.
5/11 anonim válasza:
A Barátok közt Tóniját alakító Dósa Matyit 1x meg is ütötték az egyik buszon.
6/11 anonim válasza:
Néha látok pár ismert arcot, Ákos, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba ilyesmiket. Nyilván szoktak utcán mászkálni, azért ez nem Hollywood.
7/11 anonim válasza:
Igen, szoktak, én is láttam már párat
8/11 anonim válasza:
Sosem láttam egyet sem 40 èv alatt.
9/11 anonim válasza:
Attól függ, Bp-n milyen utcáról beszélünk. Nyilván külső Pesterzsébeten kevesebb pl. Illetve hogy ki mikor van kint - pl. azért a színészek többsége ugye színházban játszik, szóval az átlag dolgozóhoz képest teljesen máskor van szabadidejük.
Én a Deák, Vörösmarty tér környékén viszonylag gyakran látok hírességeket, meg napközben, amikor a Westendben dolgoztam ékszeres pultnál olyan 10 évvel ezelőtt, láttam sokat jönni-menni.
Még puccosabb, elitebb helyeken (Liszt Ferenc tér, Ráday) meg nyilván nagyobb rá az esély, meg színházak, tv-stúdiók környékén.
10/11 anonim válasza:
Utcán nem, de plázában találkoztam több híres emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!