Van esély tinderen komoly kapcsolat céljából regisztrálni?
Persze, ott mindenki komoly kapcsolatot keres :)
Viccen kivűl érdemes lenne olyan szabadidős tevékenységet keresned ahol férfiak is előfordulnak (valamilyen csoportos edzés például).
Amúgy meg általánosítasz és ezért nem találsz férfit.
Mi pedig pontosan tudjuk hogy le vagyunk nézve mert nem vagyunk tökéletesek. 29 vagyok de mostanra ment el a párkereséstől, pont azért mert nem lehet megfelelni a korombeli szingli nőknek vagy csak pótapukát keresnek a pujáiknak...
Szerencsére már kialakítottam a saját egzisztenciámat szóval sz**ok az egészre :)
Szóval vannak akik 2 hetente váltogatják a csajokat és vannak akik 1-nek is nagyon örülnének de velük nem akartok foglalkozni.
Először is nézz magadba, picit gondolkodj el azon hogy lehet hogy neked is máshogy kellene hozzáállnod a férfiakhoz, esetleg az a veszély is fenáll hogy te sem vagy tökéletes.
Nőjj fel mert a való világban nincsenek ilyenek romantikus baromságok hogy igaz szerelem stb., itt emberek vannak erényekkel és hibákkal, ugyanúgy ahogy neked is vannak kevésbé vonzó tulajdonságaid.
Egy barátnőmnek egy 1 éves kapcsolata volt onnan.
Ki lehet fogni onnan normálisakat is.
De én is olyanokkal találkoztam, aki csak szexre megy, mégha először is nagyon aranyosnak tűnik.
Mondjuk 20 éves korosztályban nem csodálom, hogy sokan ki akarják élni magukat.
Szerintem a 28+ korosztályban lehet esélyed,mégha nem is nagy.
1-3 a nyomorotokat mert ahogy az első is fogalmazott bele sz@rikcaz egészbe ne rám vetitsd ki. Én nem szarik bele ellentétben veled. Az, hogy a külső fogja meg először az embert igen ez így van, szóval lehet nem ők nélkül nem találsz magadnak valakit. A nyomorotat, a bunkó, kotozkodo válaszotokat nem tartok igényt ellentétben a 2 valaszoval mert ő legalább normálisan, emberi én tudott írni
Na ezen kéne kicsit el gondolkozni nagyfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!