Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van esély tinderen komoly...

Van esély tinderen komoly kapcsolat céljából regisztrálni?

Figyelt kérdés
Én ezért szedtem le. De a 28-39 korosztaly vagy csak szexre épít, vagy pedig iszonyat igénytelen a többsége. El vannak hizva, nem az eseteim. Sajnos kozmetikus vagyok, így nem sok férfi fordul meg nálam ezért is próbálkozom ezzel. De ahogy el nézem iszonyat nehéz egyáltalán 1 értelmes mondatot váltani némelyikel (aki tetszik külsőre). N28
2021. okt. 6. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok, úgy látom ki is bújt a szög a zsákból mert azonnal indulatból reagálsz az olyan hozzászólásra ami nem tetszik, ahelyett hogy megpróbálnád beleképzelni magad a másik nem helyébe és gondolkoznál egy picit.

Lehet hogy pont ez a fajta hozzáállásod vezetett idáig, mert egy normális kapcsolatban két ember, vagyis nem csak te és a te igazságod van és néha oda kell figyelni a másik érzéseire, nézőpontjára is.

Kötekedő válaszokra nem tartasz igény, semmi gond nincs ezzel csak legközelebb a barátaidnak panaszkodj akik majd megnyugtaznak hogy milyen szép, okos és kedves vagy csak ezek a semmirekellő férfiak...

Ne is próbálj meg semmiféle önkririkát gyakorolni, esetleg fejlődni, természetesen neked is csak a legfelsőbb polcról jár minden készen, aztán majd azon kapod magad hogy a 30-as éveid végét taposod magányosan és már jó lesz az alkoholista Benő is a másik utcából.

Azt is odaírtam hogy nem a tinder a legjobb erre a célra de ez nem jutott el a tudatodig.

Sok srác van aki a kezét-lábát törné egy tök átlagos lányért is csak őket nem akarjátok észrevenni mert pl. "túlsúlyosak".

Kérlek szépen rajtam kb. 10 kiló felesleg van, reggel 8-kor kelek, éjfélkor esek be az ágyba mindennap, nincs lehetőségem naponta 2 órát még az edzőteremben vagánykodni de azért igyekszem normálisan étkezni ülőmunka mellett amennyire csak lehet de ez kevés.

De olyanok is vannak akik azért élnek a "mamahotelben" mert egy beteg szülőt ápolnak.

Alapból rossz helyen próbálkozol mert a Tinder azoknak a férfiaknak a játszótere akik pontosan tudják hogy bármelyik nőt megkaphatják ezért nem kapcsolatot keresnek ott.

Biztos hogy van sok srác akinek felkelted a figyelmét csak nálad nem üti meg a mércét 1-2 olyan tulajdonság miatt amivel amúgy simán együtt lehet(ne) élni (kopasz, túlsúlyos, csendesebb stb.).

De sokkal egyszerűbb a másik nemet hibáztatni...

2021. okt. 6. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mi van kinek van itt gondja? Dobd fel a kezed
2021. okt. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!