Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek a barátomnak Valentin napra?
16 évesek vagyunk mind a ketten. Lassan fél éve együtt. Viszont az ajándékokkal mindig bajban vagyok, nehéz kitalalni hogy mit vegyek neki.
Nem szeretnék elcsépelt dolgot venni neki, mint amit a friss párkapcsolatban lévő emberek szoktak egymásnak (legyen az bögre, plüss, hűtőmágnes, kulcstartó, képkeret, stb..) sokkal személyesebbet szeretnék, hiszen ő híve az ilyeneknek, és én is szívesebben adom.
Gondolkoztam azon, hogy valamilyen sütit sütnék, de az nem maradandó, és ő nem is annyira édesszájú. Más sajnos nem jut eszembe, nagyon nagy értékűt Valentin napra nem tervezek, mert alig 2 hónap múlva születésnapja lesz, es akkorra is ki kell valamit találnom, ami jóval fontosabb ünnep mint a valentin nap. A segítségeteket szeretném kérni, az összes ötletet szívesen várom:)
Szöveget kéne értelmezni is...
Azt írtam, hogy lehet hogy csinálják.... De nem kell ilyen ízléstelennek lenni.
kedves válaszolók, akik szexel kapcsolatos dolgokat írtak! nem feküdtünk meg le, egy ideig nem is tervezünk, illetve mindenkinek vannak preferenciái, én lehet a felét sem vállalnám be annak amiket ti ide írtok.
kanos nőtlen pasik, akik ilyen válaszokat írtak, kíméljetek és ne itt éljétek ki magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!