Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ötletek a barátomnak Valentin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek a barátomnak Valentin napra?

Figyelt kérdés

16 évesek vagyunk mind a ketten. Lassan fél éve együtt. Viszont az ajándékokkal mindig bajban vagyok, nehéz kitalalni hogy mit vegyek neki.

Nem szeretnék elcsépelt dolgot venni neki, mint amit a friss párkapcsolatban lévő emberek szoktak egymásnak (legyen az bögre, plüss, hűtőmágnes, kulcstartó, képkeret, stb..) sokkal személyesebbet szeretnék, hiszen ő híve az ilyeneknek, és én is szívesebben adom.

Gondolkoztam azon, hogy valamilyen sütit sütnék, de az nem maradandó, és ő nem is annyira édesszájú. Más sajnos nem jut eszembe, nagyon nagy értékűt Valentin napra nem tervezek, mert alig 2 hónap múlva születésnapja lesz, es akkorra is ki kell valamit találnom, ami jóval fontosabb ünnep mint a valentin nap. A segítségeteket szeretném kérni, az összes ötletet szívesen várom:)

2022. febr. 6. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Szöveget kéne értelmezni is...

Azt írtam, hogy lehet hogy csinálják.... De nem kell ilyen ízléstelennek lenni.

2022. febr. 7. 15:45
 12/16 A kérdező kommentje:

kedves válaszolók, akik szexel kapcsolatos dolgokat írtak! nem feküdtünk meg le, egy ideig nem is tervezünk, illetve mindenkinek vannak preferenciái, én lehet a felét sem vállalnám be annak amiket ti ide írtok.

kanos nőtlen pasik, akik ilyen válaszokat írtak, kíméljetek és ne itt éljétek ki magatokat.

2022. febr. 7. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A süti szerintem remek ötlet. Férfiaknak érdemes kajával kedveskedni, én is nagyon szeretem az ilyen pillanatokat. A sütiben benne is van, hogy nem csak beugrottál valahova venni valamit, hanem időt is szántál rá, és a szívedet belegyúrtad a tésztába. Illetve fél év nem elég idő szerintem ilyen albumokra, vagy hasonló személyes dolgokra. Te döntésed, de én a süti mellett tettem le a voksom.
2022. febr. 7. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Csak akkor jó sokat...
2022. febr. 7. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
5- os tokjo otlet, eltettem magamnak!:) majd egyszer megvalositom!:)
2022. febr. 13. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, végül mi lett? :D
2022. febr. 14. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!