Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ötletek a barátomnak Valentin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek a barátomnak Valentin napra?

Figyelt kérdés

16 évesek vagyunk mind a ketten. Lassan fél éve együtt. Viszont az ajándékokkal mindig bajban vagyok, nehéz kitalalni hogy mit vegyek neki.

Nem szeretnék elcsépelt dolgot venni neki, mint amit a friss párkapcsolatban lévő emberek szoktak egymásnak (legyen az bögre, plüss, hűtőmágnes, kulcstartó, képkeret, stb..) sokkal személyesebbet szeretnék, hiszen ő híve az ilyeneknek, és én is szívesebben adom.

Gondolkoztam azon, hogy valamilyen sütit sütnék, de az nem maradandó, és ő nem is annyira édesszájú. Más sajnos nem jut eszembe, nagyon nagy értékűt Valentin napra nem tervezek, mert alig 2 hónap múlva születésnapja lesz, es akkorra is ki kell valamit találnom, ami jóval fontosabb ünnep mint a valentin nap. A segítségeteket szeretném kérni, az összes ötletet szívesen várom:)

2022. febr. 6. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Ez mind szép és jó, de ha itt találjuk ki, akkor ugyanúgy nem lesz kreatív a dolog.

De itt van pár dolog:

-Kulcstartóba belegravíroztatni valamit, ami rátok igaz. Mellé valami amit szeret.

-Ha hord nyakláncot\karkötőt, akkor arra egy medált, vagy hozzá illőt valamelyikből.

-Közös kép

-Ha hisztek a csillagjegyekben, akkor azzal kapcsolatban is lehet valami apróság.

-Egy szép papírra, szépen írva egy "vallomás"

De akár neten is tudsz ihletet meríteni. Vannak egyedi ajándékos oldalak ott azért lehet.

2022. febr. 6. 22:11
 2/16 anonim válasza:
100%

Ha jó a kézügyességed szerintem csinálj neki egy olyadmi fotóalbumot ahol hónapok szerint van csomortosítva minden. Pl ha elmentetek valamikor moziba aminek még megvan a blokkja és egy képet is csináltatok azt tehetitek egybe vagy ha van egy üzenet ami nagyon megmaradt benned akkor azt egy ahoz illő kép alá felírhatod.

5-6 hónapja vagytok együtt és ha minden hónaphoz talál kb 3 képet +még valamit az 15 emlék egy hozzá tartózó dologgal.

Szerintem ez egy jó és személyes ajándék lehet.

2022. febr. 6. 23:30
 3/16 A kérdező kommentje:

első válaszoló, köszönöm az ötleteket, átgondolom. nem jöhet szóba mind, pl. a nyaklánc-karkötő ötlet, egyiket se hord.

második, sajnos azt mar egyszer ellőttem, karácsonyra hasonlót kapott :(

2022. febr. 7. 00:50
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha tetszenek az ilyen saját készítésű dolgok, akkor egy dunsztos üveget szépen le tisztítani, és akkor bele szép kis cetliket vágni, amire rá van írva miért szereted, vagy mit szeretsz benne. Fel is lehet dobni, pl egy egy csomag kis gumicukros csomaggal, vagy kis csokival, amik egy egy cetlihez vannak hozzá csatolva.
2022. febr. 7. 08:02
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Jaaj emberek...felsoroltátok az összes elcseszett ajándékot, amitől minden pasi kiugrik az ablakon.

akkor már jobb egy mozijegy vagy egy orálszex kupon.

2022. febr. 7. 10:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező igényeinek megfelelően válaszoltam. És nem mindegyik rossz ötlet egyébként. Bár az olyan nagyon érzelmes ajándékok nekem sem tetszenek... De van akinek igen.
2022. febr. 7. 10:07
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
nyeld be tövig a brét + anál, ennél nincs szebb ajándék 🥰
2022. febr. 7. 12:12
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
16 évesek még, ha csinálják, se kell ilyen ízléstelen dolgokat írni...
2022. febr. 7. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
PONT azért mert fiatalok :D nem kell ennyire prűdnek lenni
2022. febr. 7. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Jaj Istenem...16 évesek. Többet dugtak már, mint én egész életemben. :D

Bármilyen expliciten is fogalmazott a 7-es, igaza van. ennél nemigen adhatna jobb ajándékot :D

2022. febr. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!