Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek a barátomnak Valentin napra?
16 évesek vagyunk mind a ketten. Lassan fél éve együtt. Viszont az ajándékokkal mindig bajban vagyok, nehéz kitalalni hogy mit vegyek neki.
Nem szeretnék elcsépelt dolgot venni neki, mint amit a friss párkapcsolatban lévő emberek szoktak egymásnak (legyen az bögre, plüss, hűtőmágnes, kulcstartó, képkeret, stb..) sokkal személyesebbet szeretnék, hiszen ő híve az ilyeneknek, és én is szívesebben adom.
Gondolkoztam azon, hogy valamilyen sütit sütnék, de az nem maradandó, és ő nem is annyira édesszájú. Más sajnos nem jut eszembe, nagyon nagy értékűt Valentin napra nem tervezek, mert alig 2 hónap múlva születésnapja lesz, es akkorra is ki kell valamit találnom, ami jóval fontosabb ünnep mint a valentin nap. A segítségeteket szeretném kérni, az összes ötletet szívesen várom:)
Ez mind szép és jó, de ha itt találjuk ki, akkor ugyanúgy nem lesz kreatív a dolog.
De itt van pár dolog:
-Kulcstartóba belegravíroztatni valamit, ami rátok igaz. Mellé valami amit szeret.
-Ha hord nyakláncot\karkötőt, akkor arra egy medált, vagy hozzá illőt valamelyikből.
-Közös kép
-Ha hisztek a csillagjegyekben, akkor azzal kapcsolatban is lehet valami apróság.
-Egy szép papírra, szépen írva egy "vallomás"
De akár neten is tudsz ihletet meríteni. Vannak egyedi ajándékos oldalak ott azért lehet.
Ha jó a kézügyességed szerintem csinálj neki egy olyadmi fotóalbumot ahol hónapok szerint van csomortosítva minden. Pl ha elmentetek valamikor moziba aminek még megvan a blokkja és egy képet is csináltatok azt tehetitek egybe vagy ha van egy üzenet ami nagyon megmaradt benned akkor azt egy ahoz illő kép alá felírhatod.
5-6 hónapja vagytok együtt és ha minden hónaphoz talál kb 3 képet +még valamit az 15 emlék egy hozzá tartózó dologgal.
Szerintem ez egy jó és személyes ajándék lehet.
első válaszoló, köszönöm az ötleteket, átgondolom. nem jöhet szóba mind, pl. a nyaklánc-karkötő ötlet, egyiket se hord.
második, sajnos azt mar egyszer ellőttem, karácsonyra hasonlót kapott :(
Jaaj emberek...felsoroltátok az összes elcseszett ajándékot, amitől minden pasi kiugrik az ablakon.
akkor már jobb egy mozijegy vagy egy orálszex kupon.
Jaj Istenem...16 évesek. Többet dugtak már, mint én egész életemben. :D
Bármilyen expliciten is fogalmazott a 7-es, igaza van. ennél nemigen adhatna jobb ajándékot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!