Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért...?
Sziasztok!
Én 17 éves vagyok...
Nincs barátnőm jelenleg és soha nem is volt, ez ennek a kérdés kiírásának az oka.
Ez elsősorban lányokhoz szól, de fiúk is nyogodtan válaszolhatnak!
Szóval nem értem hogy az ilyen nagyképű "kamu" göndör hajú, 50kg fiúkért ésszerűen meghalnak a lányok.Akiknek buli az életuk semmi életcél és ha van egy Elfbarjuk (Elektromos cigi ami eldobható) amit szivogatnak a legnagyobb menőnek gondolják magukat. És van a másik féle "lány bolonditó" fajta srácok akikbe van 120 kg és még a lábuk sem áll jól xd...
Sokan hihetitek, hogy a suli "nyomija" vagyok, de ez nem ígyvan.
Semmi kinézetem semmi stílusom stb...
Nem vagyok nyomi gyerek!
Sportolok (focizom), dolgozgatok sportos alkatom van, izmos is vagyok pont amennyire kell.
Arcom sem egy jellegtelen semmi, szerintem jól nézek ki nem nagyképűség de nem vagyok a leghelyesebb, nyilván
Stílusok sem egy "felveszek valamit oszt jóvan" hanem megveszek magamnak minden drága cuccot jordan cipo, Off-White, nike stb...
Kék a szemem szőkés barna a hajam.
185 cm magas vagyok.
Jó tanuló is vagyok félévkor 4,4 es átlagom volt.
Nem értem én miért nem jovok be egy normális szép lánynak sem és miért ezek a dísz gyerekek tetszenek mindenkinek...
Eskü olyan barátnőik vannak hogy tátott szájjal nézem olyan jól néznek ki meg pozitív kisugárzásuk van.
Megvagyok barátnő nélkül is de mindenki köztük énis vágyok egy kis szeretgetésre meg ilyenek.
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!