Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16,17,18 èv körüli lànyok mièrt jon be jobban nektek a hosszú hajú sràcok mint pl egy rövid hajú/kopasz? Előnynek szamít e?
En 21eves vagyok de nem 16,17, de amikor ennyi idos voltam nem azt neztem hogy hosszu e a haja vagy sem szerintem ez nem mérvadó.
Olyan frizurad legyen ami neked tetszik, es ha talalsz egy lanyt aki szeret nem a hajad miatt fog szeretni
Kevesen vannak akiknek jól is áll.
Legtöbb hosszú hajú srácnak nem is áll jól mert rohadtul olyan a feje, hogy hülyén néz ki benne. Pláne ha csak kiterítve hadja. Mint egy értelmileg sérült személy lenne.
De akiknek jól áll meg begumizzák az nem rossz :D
Barátomnak rövid haja van és imádom
Van 1-2 ember, akinek jól áll, sőt szexi a hosszabb haj, de a többségnek nem áll jól
Meg az se mi egy, hogy mennyire hosszú
18 vagyok válltól még+10 cm-es hajjal.
Nem hiszem hogy előny lenne a hosszú haj max annyi hogy néha megkapom egy egy lánytól hogy milyen szép hajam van és hogy milyen nagy.
De szólítanak még Jézusnak és aranyhajnak is mert nyáron kiszőkül 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!