Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek hogy legyen valami? Többi lent👇
Ezt a kérdést én írtam ki,pont két hónapja: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
De ezután hagytam a dolgot és nem foglalkoztam vele,viszont azóta történtek sokkal konkrétabb dolgok is mostanában. Amikor órák után kimentem elszívni egyet a suliból sokszor úgy alakult hogy kettesben voltunk(vagy 3man +egy lánnyal) és többször is beszélgetést kezdeményezett velem, nem olyan komolyan de megkérdezi hogy hogy vagyok,mi történt velem aznap,viccelődünk. Ennek nem akartam olyan nagy jelentőséget tulajdonítani, de egyik nap amikor mentem haza láttam hogy írt, megkérdezte hogy mikor végzek. Én válaszoltam hogy most,és épp megyek haza. Ő erre azt írta hogy ő is most végzett,de ennyi. Ezt így nem tudtam hova tenni mert mást nem írt(találkozni akart vagy valami?) Aztán másnap meg megölelt. Viszont azóta többször nem,csak akkor,azt is úgy random(ez egy hete volt)
Nem tudok ki igazodni rajta,hogyan tudhatnám meg hogy mit gondol rólam,vagy hogyan adjak én olyan jeleket? Valahogy tovább kellene lépni ezen hogy csak ott beszélgetünk kicsit, de komolyabb lépést meg nem merek tenni felé mert félek hogy újra csalódok, pedig nagyon szeretnék
jaj... ha ennyiből nem világos...
csodálom a kitartását :)
Köszi szépen,meglepődtem a pozitív válaszokon,hogy nem azt írtátok hogy csak engedjem el az egészet^^
Akkor előszöris megpróbálok majd többször kettesben lenni és jobban beszélgetni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!