Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejövök egy idősebb pasival az baj? 16L
"Nekem vannak igényeim,hogy egy ferfinak legyenek ilyen alap dolgai, bár ő sem olyan gazdag nekem a pénz nem fontos."
Szóval: A kérdezőnek csak igényei vannak, semmit nem tud felmutatni, de elvárja a kocsit, a pénzt a párjától. Nem azt mondom, hogy egy 26 évesnek ne legyen munkája, jogsija, sőt, hanem azt, hogy ne kezdjen ki egy 16 évessel. Akik meg egy 16 éveshet valók, ők még nem dolgoznak, a jogsit is alig tették, saját kocsira pedig valószínűleg még nem telik. Remélem érted
11
Ekkora baromságot régen olvastam, lol
Nincs semmilyen összefüggés aközött, hogy valakinek bejönnek-e a fiatalabb lányok, meg aközött, hogy mennyi pénzük van. Én a magyar átlag fizetés sokszorosát keresem meg napi pár órával, és még is tetszenek a 16évesek, teljesen más okokból nem keresem őket.
"Nekem vannak igényeim,hogy egy ferfinak legyenek ilyen alap dolgai"
Mondja ezt egy 16 éves kislány. 😂
Az új aranyásó generáció feltörekvő tagját láthatjuk, akinek "igényei" vannak.
Nyuszika, csak halkan kérdem a pnádon kívűl mit tudsz belerakni egy ilyen kapcsolatba?
De nyugi, meg leszel bszva te is...
Pfff....
Hogy rinyálnak már a szerencsétlen fiúcskák
Nagy aranyásók ezek a lányok, mert feltételezik, hogy nem a mama hotelben lakik a felnőtt "férfi".
Én is azt kérdezném, hogy 16 évesen, ilyen igényekkel te mit tudnál beletenni ebbe a kapcsolatba a fiatal testeden kívül? 20-on éves korban nem sok a 10 év korkülönbség, de te 16 évesen miről tudnál elbeszélgetni a 26 éves férfivel? A kocsijáról meg az anyagi dolgairól? Vagy elmesélnéd, hogy mi történt veled aznap a suliban? Ő miről mesélne? Hogy mi volt a munkahelyén? Szerinted egy normális 26 éves színvonalának megfelel a 16 éves színvonal? Ha neked gyerekes a saját korosztályod, akkor egy 10 évvel idősebb nem tart majd gyerekesnek, ha jól megismer? Tinédzser vagy, ő meg lassan 30.
Ha egy 26 éves férfinek (mert az már nem fiú, vagy srác) megfelel egy 16 éves lány komoly kapcsolatra, az értelmi fogyatékos. Bár az írásból csak annyi derül ki, hogy kétszer találkoztatok és őt nem zavarja a korod, nem is ismer még, azt se tudja milyen vagy.
Azért azt megkérdezted tőle, hogy mit akar tőled? Komoly kapcsolatot, vagy szexet? De gondolom hülye lenne azt mondani, hogy csak szex kell. Bár vannak nagyon őszinték is, akik előre megmondják.
Az anyukádnak meg azért félsz erről beszélni, mert tudod hogy kiakadna, tehát tudod te is hogy nem helyes, amit csinálni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!