Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha összejövök egy idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejövök egy idősebb pasival az baj? 16L

Figyelt kérdés
26 éves a fiú, neki van munkája, autója stb. és nem olyan komolytalan mint a velem idős fiúk, bennük nem is látok semmi vonzót, csak egy komolytalan gyerekes valakit. Meg hát külsőleg is jobban bejön, már 2szer taliztunk, azt mondta őt nem zavarja hogy fiatalabb vagyok, szerintetek összejöhetnénk?
2022. jan. 23. 13:53
1 2
 1/19 anonim válasza:
81%
Az hogy baj -e, azt te döntöd el nem más.
2022. jan. 23. 14:01
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem "baj". A te életed, a te döntésed.
2022. jan. 23. 14:01
 3/19 anonim ***** válasza:
27%
2 év múlva úgyis egyetemre mész vagy dolgozni, ott senkit sem fog érdekelni a korkülonbseg
2022. jan. 23. 14:08
 4/19 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Ha neked nem baj, akkor nem baj.
2022. jan. 23. 14:34
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Ja a kocsi az kell meg stb...de baj hogy ennyi idős :D.
2022. jan. 23. 14:41
 6/19 A kérdező kommentje:

Nekem vannak igényeim,hogy egy ferfinak legyenek ilyen alap dolgai, bár ő sem olyan gazdag nekem a pénz nem fontos.

Csak az a bajom hogy anyunak sem mondtam el hogy ő van, és biztos nem engedné hogy mi együtt legyünk

2022. jan. 23. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
63%

Te tényleg ennyire gyökér vagy? xd

2022. jan. 23. 15:00
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

"Nekem vannak igényeim,hogy egy ferfinak legyenek ilyen alap dolgai, bár ő sem olyan gazdag nekem a pénz nem fontos."

:DDD, "nekem vannak igényeim vs. a pénz nem fontos"

Nem akarlak megbántani, a magyar nők 99,9%-nak felelsz meg.. :)

2022. jan. 23. 15:04
 9/19 anonim ***** válasza:
55%

Szóval elvárás a kocsi, mint "alapdolog" (16 éves vagy, meg jogsija sem lehet egy korodbelinek), de nem számít a pénz... Aha. Mond, te mivel vagy érettebb, mint a korodbeli "kisfiúk"?

2022. jan. 23. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
Feltételezem a kérdező arra gondolt, hogy: Egy 26 éves fiútól elvárható, hogy legyen jogsija, munkája stb., vagyis önálló. Vagy szerinted az lenne az ideális, hogy egy felnőtt férfinak se jogsija se munkája nincs?
2022. jan. 23. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.