Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mosolyogjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mosolyogjak rá?

Figyelt kérdés
Amikor a kiszemeltemmel szemezünk, mindig úgy szeretnék mosolyogni, de nem megy. Félek, hogy milyen hülyén nézek ki. Tudom, hogy ez milyen sokat jelentene neki, mint ahogy nekem is sokat jelent, amikor ő teszi ezt. Hogyan vegyem rá magam? Ja és fiú vagyok.
2022. jan. 14. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam, hogy a nőket az (is) vonzhatja, ha egy fiú nem mosolyog, hanem csak így néz. Csináld azt ami neked természetesen hat, ne erőltess semmit azért mert más így csinálja.
2022. jan. 14. 23:15
 2/2 anonim ***** válasza:
81%

Farkasszemet szeretsz nézni?!

😂

A szemezéshez érdeklődő tekintet, enyhe, kedves mosolygás jár.

Végül akár szélesen is elmosolyodhatsz. Légy önmagad. A derűs egyéniségeknek mindig több esélyük van.

2022. jan. 15. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!