Hogy mosolyogjak?

Figyelt kérdés

Igazából mindig erőltetett a mosolyom, szóval nem veszik észre az emberek hogy nem igazi, viszont én már rohadtul unom a színjátékot…

Egyszerűen nincsenek érzelmeim, ha sorozatokat nézek (animéket) és van valamilyen szomorú vagy boldog jelenet akkor én egyáltalán nem reagálok rá sehogy.

Természetesen igaziból is mosolygok, de nem olyan sokszor ahogy mások.

Tudom szerintetek hülyeség ez az egész de ezt nem csak mókából írom le…

2021. máj. 24. 00:42
 1/3 anonim válasza:
100%

Lehet hogy egy bíra vagy a Death Parade-bol.

Viccet félre téve szoktál szomorú lenni vagy boldog? Érdekel hogy más emberekkel mi van?

Ha igen akkor nem számít csak nehezen fejezed ki magad.

2021. máj. 24. 00:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"valamilyen szomorú vagy boldog jelenet akkor én egyáltalán nem reagálok rá sehogy"

Viszont felfogod, hogy mi történik, nem?

Meg nem is unatkozol alatta, ugye?

2021. máj. 24. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell folyton mosolyogni nem amerikai vagy!

Az érzelmeid elfojtása más téma. Foglalkozz kicsit magaddal! Te is ember vagy neked is emberi érzéseid vannak. Az más kérdés hogy mit akarsz ezek közül megélni és mit akarsz elnyomni másoknak való megfelelés miatt.

A fenti soraiból az jön le hogy iszonyatosan nagy benned a megfelelési kényszer.

2021. máj. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!