Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csabitsam el annak a fiunak a haverjat/haverjaIT akivel erosen kavartam de mar vege?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 22:51
1/10 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy mik történtek köztetek és hogy hogyan váltatok el a fiúval. Ha nem szépen váltatok el, akkor szerintem meg se próbáld.
2/10 A kérdező kommentje:
Kiderult h tobb csajjal kavart es egyik naprol a masikra nem beszeltunk. Egyel felettem jar a suliban es 3 osztaly tarsa is tetszik.. 1 et mar azelott ismertem meg mielott megismertem azt akivel kavartam, de a masik fiu mar elotte is tetszett.
2022. jan. 13. 00:22
3/10 anonim válasza:
A te esetedben mit jelent hogy kavartatok?
4/10 A kérdező kommentje:
Talalkozgattunk, smaroltunk. Suliba is meg ilyenek. Egyszer a nőjének is hivott de az mar masik dolog
2022. jan. 13. 07:58
5/10 anonim válasza:
Sehogy :D mmint a vége úgy is az lesz ha ezt elkezded h körbe jársz mint egy jó joint xd
6/10 kisördög1 válasza:
Érdekes sztori lesz belőled ha mindegyiknek megleszel, majd jól kitárgyalnak, aztán feldobják hogy 3ukkal egyszerre is lehetnél. Nem rossz!
7/10 A kérdező kommentje:
Egy kis reszrol bosszu is lenne de az egyik haverja mar 2 eve bejon kb. Szoval krva jo a helyzet :D
2022. jan. 14. 10:08
8/10 anonim válasza:
Felejtsd el, pasik nem mennek olyanra akivel a haverjuk volt, max ahogy írták egy dugásra, hogy aztán kinevethessenek. Ez nem bosszú lesz, hanem önmagad megalázása. Jókat nem fognak rólad beszélni a környéken.
9/10 A kérdező kommentje:
Szoval ennyire felejtos..?
2022. jan. 15. 10:15
10/10 kisördög1 válasza:
Igen, ennyire. Egy jó dugás lennél aztán sztori amiken jól elszórakoznak.Csak lesüllyednél elöttük és memagyaráznák milyen jó hogy szakítottatok , mert igazából csak 1 ribi vagy. Nem kell ez neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!