Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egytalán nincs esélyem? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egytalán nincs esélyem? Mit tegyek hogy megszeressen?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki 9. óta tetszik, haverok vagyunk, szoktunk beszélgetni, sokat ülünk egymás mellett. Okos, kedves, vicces, művelt és idén elkezdett egyre nőiesebben öltözni ezért most még jobban bejön.

Most 11.-esek vagyunk. Pár hónapja elhívtam randira, de visszautasított. Ezek után pár napig alog szólt hozzám és nagyon rideg volt velem. Aztán felajánlottam, hogy nyáron ő meg még pár haverunk eljöhetne a balatoni nyaralonkba, de erre is azt mondta nem nagyon fog nyáron ráérni, mert dolgozni akar. Amikor a téli szünetben elutaztunk külföldre még ajándékot is hoztam neki. Aztán egy pár napja amikor rádölt a padra elkezdtem simogatni a hátát de elhúzódott. Azóta nem szól hozzám, és mindig más mellé ül, ennegem ignorál. Ma megkérdeztem hogy mi a baja és azt mondta túl közvetlen vagyok vele. Most nincs esélyem? Miben kéne változnom ?

2022. jan. 12. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

3 lehetőséged van fiam.

1. békénhagyod, ignorálod, nem beszélsz vele se élőben, sem chaten, sem telefonon aztán hátha újra keresni fog

2. megbeszéled vele az egészet és leszögezitek hogy csak barátok maradtok és keresel valami másik csajt

3. egyszerre az első kettő

remélem segítettem ha nem akkor sorry bud

2022. jan. 13. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

"Amikor a téli szünetben elutaztunk külföldre még ajándékot is hoztam neki. Aztán egy pár napja amikor rádölt a padra elkezdtem simogatni a hátát de elhúzódott."

Mindkettő hiba.

Miután visszautasított, ne nyomulj ajándékkal.

Pláne ne kezd simogatni.

Ha akar valamit, majd jelzi, de ne nyomulj semmilyen módon, mert csak eltaszítod magadtól barátként is.

2022. jan. 13. 09:53
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Érthető jelekkel "elmondta" , hogy nem érdekled. Ezek után hagyd békén, látszik a helyzeten, hogy azért utasít vissza, mert kellemetlenül érzi magát
2022. jan. 13. 10:59
 14/17 A kérdező kommentje:
#10 szerintem barátkozni sem akar, hozzám sem szól, mindig más mellé ül, szünetben rám se néz
2022. jan. 13. 15:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Ráadásul én vagyok féltékeny. Kb 2 hete nem beszélünk és ő azóta szinte ragyog. Amikor velem lógott sosem volt ilyen vidám, most meg az osztály menő arcaival van, ráadásul szerintem udvarol neki egy fiú az évfolyamból mert a srác csomószór megvárja őt a termeink előtt.
2022. jan. 13. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez van. Törődj bele és keress mást. Egy kapcsolat két emberen múlik, ha az egyiknek nem kell a másik, akkor az a kapcsolat nem jön létre.
2022. jan. 13. 16:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az elöző válaszok leírása alapján sem fogod tudni visszacsábítani. Eléggé egyértelmű jeleket adott arra, hogy nem akar semmi többett.

Az meg, hogy minden nőt meg lehet hódítani, ahogy az egyik válaszoló is írta, valóban igaz. De nem mindenki tudja meghodítani például úgyanazt a nőt. Nekünk is vannak érzelmeink, egyéniségünk és különböző ízlésünk.

Nem jössz be neki, fogadd el és lépj tovább. Vannak olyan lányok is, akiknek nagyon is bejöhetnél, ha lekopnál róla.

2022. jan. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!